نصب آنتن هایگین در پایگاه ساروق

نصب آنتن هایگین در پایگاه ساروق جدید

یزدان رجب زاده مسئول واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات رادیویی اورژانس گفت : با نصب این آنتن مشکل ارتباط رادیویی پایگاه اورژانس ساروق با مرکز پیام استان مرتفع گردید.

تمهیدات اورژانس اراک برای آلودگی هوا در میدان شهداء اراک

تمهیدات اورژانس اراک برای آلودگی هوا در میدان شهداء اراک جدید

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ؛ دکتر محمد پروهان سرپرست مرکز اورژانس استان مرکزی گفت: با توجه به میزان آلودگی هوای شهر اراک امروز (سه شنبه ۵ بهمن ماه ۱۴۰۰)، اتوبوس آمبولانس مرکز اورژانس اراک در میدان شهداء کلانشهر اراک مستقر گردید.

اطلاعیه مسکن ملی

اطلاعیه مسکن ملی جدید

در خصوص ثبت نام مسکن ملی در سامانه مربوطه ، مسئولیت پیگیری نتیجه آن با خودهمکاران می باشد.پرسنل می توانند با مراجعه به سایت سازمان مذکور از چگونگی واگذاری واحدها کسب اطلاع نمایند.لازم به ذکر است دانشگاه نسبت به ارسال اسامی کلیه ثبت نام کنندگان بدون در نظر گرفتن شمولیت یا عدم آن اقدام نموده و مسئولیت واگذاری یا عدم واگذاری بعهده سازمان مذکور می باشد.

ادامه مطلب

بالگرد اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی برای انتقال بیمار قلبی در آسمان کمیجان به پرواز در آمد. جدید

به گزارش روابط عمومی اورژانس استان مرکزی ، دکتر پروهان گفت  امروز (دوشنبه) ۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ حوالی ساعت  ۱۲:۰۲ دقیقه واحد پایش و مراقبت های درمانی ( (MCMC استان گزارشی از بیمارستان امام علی (ع) شهرستان کمیجان مبنی بر اعزام بیمار قلبی حاد جهت درمان تخصصی دریافت می کند.

۱۲ پایگاه جدید اورژانس در استان مرکزی نیازمند جذب ۱۰۸ نفر نیروی انسانی است

۱۲ پایگاه جدید اورژانس در استان مرکزی نیازمند جذب ۱۰۸ نفر نیروی انسانی است جدید

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس با بیان اینکه کار تجهیز پایگاه های اورژانس در استان مرکزی در دست اقدام است گفت: ۱۲ پایگاه جدید اورژانس در استان مرکزی نیازمند جذب ۱۰۸ نفر نیروی انسانی است. علی‌اکبر کریمی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به گزارش جلسه امروز با رئیس سازمان اورژانس کشور برای پیگیری مطالبات مردم اراک، خنداب و کمیجان اظهار داشت: در این دیدار موضوع پیگیری تامین آمبولانس و تجهیزات برای ۱۲ پایگاه جدید اورژانس در اراک مطرح شد که این پایگاه‌ها توسط خیران ساخته شده، به اتمام رسیده و یا در حال ساخت هستند، نیاز است هر چه سریع‌تر آمبولانس و تجهیزات آنها تامین شود که عمده آنها در شهر اراک، داوودآباد و سایر مناطق هستند.

اورژانس هوایی استان مرکزی تاکنون ۲۲۶ ماموریت انجام داده است

اورژانس هوایی استان مرکزی تاکنون ۲۲۶ ماموریت انجام داده است جدید

طی بازدید از پایگاه اورژانس هوایی مستقر در فرودگاه اراک ارائه خدمات اورژانس هوایی بسیار شایسته و نجات بخش و قابل تقدیر می باشد. در طول مدت فعایت پایگاه هوایی اورژانس تا کنون ۲۲۶ پرواز در سطح استان صورت گرفت که این تعداد ماموریت منجر به جابجایی ۳۲۵ بیمار و ارائه خدمات درمانی به بیماران شده است.