۷ مرداد روز جهانی هپاتیت

آینده ی عاری از هپاتیت

۰۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۰ کد : ۱۰۷۲۸ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
آینده ی عاری از هپاتیت

28جولای ، 7مرداد روز جهانی هپاتیت می باشد. سازمان بهداشت جهانی شعار سال 2020 را "آینده ی عاری از هپاتیت با تمرکز بر جلوگیری از هپاتیت B در مادران و نوزادان" تعیین کرده است.

در دنیا حدود 325 میلیون نفر با هپاتیت B  و C زندگی میکنند و هر ساله حدود 900 هزار نفر در اثر هپاتیتB  میمیرند.

تنها 10 درصد از افرادی که با هپاتیت B و19 درصد از افرادی که با هپاتیت  C زندگی می­کنند از وضعیت بیماری خود آگاهی دارند.

در ایران چندین سال است که نوزادان واکسن هپایتیت B را دریافت میکنند و نرخ این بیماری در ایران کاهش یافته است.  با توجه به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی کشور ایران بیش از پیش در جلوگیری از ابتلا و شیوع هپاتیت خواهد کوشید و در این امر توجه ویژه به سلامت مادران و نوزادان خواهد داشت.

در شهر اراک نیز واکسیناسون توسط مراکز بهداشت و پیگیری های آن توسط بیمارستان ها و مراکز درمانی کودکان و سلامت مادران باردار نیز در بیمارستان تخصصی زنان صورت میگیرد.

کلید واژه ها: آینده ی عاری از هپاتیت روز جهانی هپاتیت دفتر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک دانشگاه علوم پزشکی اراک