جلسه با راهبران پورتال های دانشکدها برای توسعه ارتباطات بین المللی

دکتر جلایی : پورتال پربارتر یکی از ابزارهای توسعه ارتباطات است
۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۷ کد : ۱۱۶۴۲ اخبار اصلی
جلسه با راهبران پورتال های دانشکدها برای توسعه ارتباطات بین المللی

در راستای هماهنگ سازی و توسعه پورتال های تحت پوشش معاونت آموزش و یکپارچه سازی اقدامات، جلسه ای با حضور مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه با راهبران پورتال دانشکده ها و مراکز آموزش مداوم و امور هیات علمی برگزار شد.

دکتر جلایی در این جلسه بیان فرمودند پورتال پربارتر یکی از ابزارهای توسعه ارتباطات است و از آنجایی که دانشگاه علوم پزشکی اراک در حال ورود به سیستم ارزیابی تایمز می باشد اهمیت این کار چند برابر خواهد بود. ایشان با بیان اینکه اطلاعات پورتال ویترین ارائه خدمات و پتانسیل های دانشگاه می باشد، بنابراین اهمیت کار راهبران پورتال از این جنبه فراوان و مهم دانست و خواستار بکارگیری عنصر خلاقیت در راهبری پورتال شد.

در ادامه راهبران پورتال به ارائه نظرات و راهکار برای توسعه این بخش پرداخته و مقرر شد هماهنگی این امور توسط دفتر روابط بین الملل ادامه یابد.

کلید واژه ها: پروتال دانشگاه دفتر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک