بازدید مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک از بخش های بیمارستان فوق‌تخصصی قدس اراک به منظور تجمیع ظرفیت های گردشگری سلامت استان

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۷:۳۴ کد : ۱۱۸۵۷ اخبار اصلی اخبار اسلایدی

در بازدید روز سه شنبه ۲۵شهریور ماه ۹۹ دکتر جلائی مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک از بخش های مختلف بیمارستان قدس اراک بازدید و با مدیران این مجموعه به گفتگو پرداخت.
در ابتدای جلسه و پس از معرفی اجمالی خدمات این مجموعه توسط مدیر امور بین الملل، دکتر مظفری رییس بیمارستان از پل ارتباطی ایجاد شده ابراز خرسندی کرده و امادگی آن‌ مجموعه را برای اقدامات مشترک و همسو در جهت تحقق اهداف گردشگری سلامت بیان کرد.
دکتر جلائی در ادامه ی این نشست که با حضور مسئولین حوزه ریاست بیمارستان برگزار شد با تاکید بر این که اقدام موثر در حوزه گردشگری سلامت نیازمند عزم راسخ کلیه حوزه هاست بیان نمود که این موضوع خود وابسته به وجود نگاه عمیق کلیه مسئولین استانی می باشد.وی افزود برنامه های دانشگاه علوم پزشکی برای حضور فعال در بخش گردشگری سلامت جدیست و این موضوع در سیاستگذاری ها و اسناد بالادستی نیز جایگاه ویژه و موکدی دارد.
پس از این نشست کمیلی مدیر امور بین الملل بیمارستان قدس ضمن معرفی بخش های گوناگون بیمارستان به بیان تجربیات موفق آن مجموعه و موانع حال حاضر گردشگری سلامت پرداخت.
در انتهای این بازدید هر دو طرف ضمن ابراز امیدواری بر لزوم برگزاری جلسات مشترک و اخذ تصمیمات راهبردی تاکید کردند.

کلید واژه ها: امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک گردشگری سلامت بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی قدس