گرامیداشت روز جهانی بهداشت روان

۱۹ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۰ کد : ۱۲۴۴۶ اخبار اصلی
گرامیداشت روز جهانی بهداشت روان

بهداشت و سلامت روان عنصر مهم و کلیدی در زندگی انسان است. بدون وجود سلامت روان بسیاری از جنبه های زندگی دچار مشکل خواهند شد. در روزگار کنونی و دوران کرونا نیز رعایت بهداشت روان از مهم ترین نکاتی است که می تواند ما را در برابر  آسیب ها واکسینه کند. دوری از استرس ها، رعایت اخلاق و تلاش برای رشد معنویات می تواند در حفظ و ارتقا بهداشت روان موثر باشد. پایش مستمر و ارزیابی توسط متخصصان یکی از نکاتی است که ما را با وضعیت بهداشت و سلامت روان خود آشنا می سازد. دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز با استفاده از تشکل ها و گروه های آموزشی مرتبط می کوشد تا سلامت روان دانشجویان خود را پایش کند و آن را افزایش دهد همچنین سیاست های دانشگاه نیز بر تاثیرگذاری در حفظ و رشد بهداشت روان جامعه با برگزای برنامه های گوناگون است.

لینک پیام سازمان جهانی بهداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت روان

کلید واژه ها: بهداشت روان روز جهانی بهداشت روان امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک