مدیریت امور بین الملل دانشگاه

بازدید مدیر امور بین الملل دانشگاه از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و توافق برای انجام پروژه های مشترک بین المللی

۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۳۶ کد : ۱۸۱۳۹ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
فصل جدید در همکاری های بین الملل بین دو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و علوم پزشکی اراک آغاز شده است.

دکتر جلائی به همراه تیم کارشناسان امور بین الملل و آموزش برای انجام مذاکرات و هم افزایی در خصوص نحوه پیاده سازی آموزش بین الملل بمدت دو روز میهمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بودند. در ابتدا مدیران امور بین الملل با برگزاری جلسه مشترک به بررسی پروژه های موردنظر مانند توسعه همکاری در بحث آلاینده ها و چارچوب آموزش بین الملل پرداخته و برنامه دیدارهای روز آینده تبیین گشت. دکتر جلائی با بیان اینکه با توجه به معضل آلودگی شهر اراک، ماموریت ویژه ای به دانشگاه علوم پزشکی اراک برای بحث مطالعات و ارائه راهکار در سطح کشور اعطا شده، خواستار طراحی پروژه ای با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و طرف های خارجی علاقمند از طریق اتاق همکاری های علمی آلمان در آن دانشگاه شدند. دکتر حمیدرضا میرمحمدصادقی مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز با ابراز خرسندی از تعامل بوجود آمده، اقدامات سینرژیک را در حوزه امور بین الملل بسیار مفید و توانایی های امور بین الملل دو دانشگاه را بسیار خوب ارزیابی نمودند و خواستار برقراری یک برنامه بلند مدت برای همکاری دو دانشگاه شدند. ضمنا مقرر شد دو دانشگاه نسبت به برقراری تفاهم نامه در خصوص موارد مطروحه اقدام نمایند.

کلید واژه ها: امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همکاری های بین المللی