اجرای کم نقص قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مطابق با دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۳ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۳ کد : ۴۲۷۳۳ اخبار اصلی

رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک از اجرای کم نقص قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مطابق با دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت خبر داد. به گزارش وب دا مرکزی؛ صدیقه خلیلی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در طی یکسال گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک اجرای کم نقص قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مطابق با دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت است و با برگزاری ۸ جلسه آموزشی حضوری جهت مدیران خدمات پرستاری بیمارستانها، انجام ۱۶ بازدید و برگزاری چندین سمینار آموزشی و رفع نواقص و مشکلات موجود و ارائه بازخورد به وزارت متبوع جز دانشگاه های برتر در سطح دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور است. وی تصریح کرد: در جهت ارتقا سطح مراقبت های پرستاری و توانمندسازی پرسنل بیش از ۱۶ کلاس آموزشی توسط اداره پرستاری برگزار، همچنین در زمینه ارتقای مراقبت از نوزادان و کودکان ۵۵ دوره آموزشی برگزار شده است.

برای مطالعه ادامه مطلب بر روی لینک زیر کلیک کنید:

کلید واژه ها: تعرفه گذاری تعرفه پرستاری جلسه هیات رئیسه