اجرای کم نقص قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مطابق با دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اراک

گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲
۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۹:۱۷ کد : ۴۲۳۳۶ اخبار اصلی
رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک از اجرای کم نقص قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مطابق با دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش وب دا مرکزی؛ صدیقه خلیلی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در طی یکسال گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک اجرای کم نقص قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری مطابق با دستورالعمل های ابلاغی وزارت بهداشت است و با برگزاری ۸ جلسه آموزشی حضوری جهت مدیران خدمات پرستاری بیمارستانها، انجام ۱۶ بازدید و برگزاری چندین سمینار آموزشی و رفع نواقص و مشکلات موجود و ارائه بازخورد به وزارت متبوع جز دانشگاه های برتر در سطح دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور است.
وی تصریح کرد: در جهت ارتقا سطح مراقبت های پرستاری و توانمندسازی پرسنل بیش از ۱۶ کلاس آموزشی توسط اداره پرستاری برگزار، همچنین در زمینه ارتقای مراقبت از نوزادان و کودکان ۵۵ دوره آموزشی برگزار شده است.
 رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۹ واحد آموزش و پیگیری بیمار شروع به کار کرده و اکنون تعداد ۱۳ واحد فعال آموزش و پیگیری بیمار وجود دارد.
خلیلی ادامه داد: بیش از ۴۲ بازدید در حیطه های مرتبط با مراقبت های پرستاری، آموزش، توانمندسازی پرسنل و کنترل عفونت، ۵۹ بازدید در زمینه ایمنی بیمار، ۲۶ مورد بازدید از نظام مرگ و مراقبت از کودکان و ۵ مورد بازدید از برنامه مراقبت تکاملی یگانه نوزاد از کلیه بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه و همچنین تعداد ۱۴ بازدید از از مراکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل صورت گرفته است.
وی در رابطه با تامین نیروی انسانی مراکز تحت پوشش اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون ۳۲۳ نیروی متقاضی طرح از کارشناسان کلیه رشته های گروه پرستاری، مامایی، رادیولوژی، فوریت و... به کلیه مراکز معرفی و شروع به کار کرده اند.
صدور تعداد ۲۹۲ پروانه صلاحیت حرفه ای، بررسی چگونگی مصرف آنتی بیوتیک های استواردشیپ در مراکز، برگزاری کمیته های دانشگاهی کنترل عفونت، سلامت نوزادان و کودکان و ... تجهیز اتاق های استراحت کارکنان نیز از دیگر اقدامات شاخص اداره پرستاری است.

کلید واژه ها: اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک گزارش عملکرد پرستاری تعرفه گذاری پرستاری آموزش و پیگیری بیمار