قابل توجه مراجعین محترم آزمایشگاه های قبل از ازدواج

۱۹ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۳ کد : ۱۸۵۶۳ اخبار اصلی
قابل توجه مراجعین محترم آزمایشگاه های قبل از ازدواج

شرایط و مراحل  انجام آزمایش و آموزشهای قبل از عقد :
ضمن آرزوی خوشبختی و شادکامی ، زوجین گرامی لازم است جهت انجام آزمایشها و آموزشهای قبل از ازدواج مراحل زیر را مرحله به مرحله انجام دهند :
مراحل انجام آزمایش و آموزش قبل از عقد :
1)    زوجین به محضر مراجعه نموده و از محضر معرفی نامه دریافت می نمایند.
2)    جهت انجام آزمایش به آزمایشگاه مراکز ازدواج در شهرستان محل سکونت خود مراجعه نموده و آزمایشهای لازم را بین ساعات 8 الی 10 صبح انجام می دهند.
3)    کلیه زوجین روز یکشنبه بعد از انجام آزمایشها در کلاسهای آموزشی مندرج در جدول زیر شرکت می نمایند.کلاس هاس آموزشی مطابق با جدول ذیل در ساعات تعریف شده توسط اساتید دوره دیده کشوری در صبح تا ظهر در فضای مجازی ارائه می گرددو حضور و غیاب توسط اساتید صورت می گیرد.
*کلاسها راس ساعت 8 صبح شروع شده و ساعت 14 خاتمه می یابند.حضور زوجین در این ساعات در کلاس الزامی می باشد .تاخیر در ورود یا  تعجیل در  خروج موجب عدم ثبت نام شما در لیست حضور و غیاب و عدم ارائه گواهینامه به شما عزیزان خواهد شد.
عنوان کلاس    مدت زمان    ساعت شروع کلاس              ساعت پایان کلاس        استراحت
روانشناسی       90 دقیقه             8:00                             9:30                15 دقیقه
حقوق زوجین    45 دقیقه             9:45                             10:30               15 دقیقه
بهداشت           90 دقیقه            10:45                           12:15                15 دقیقه
اخلاق و احکام   90 دقیقه            12:30                           14:00                     -

راهنمای ورود و استفاده از کلاسها :
الف- زوجین به طور جداگانه جهت ورود به کلاس های روانشناسی ، حقوق زوجین ، بهداشت و سلامت و اخلاق و احکام آدرس ذیل را در مرورگر خود وارد نمایند .(( نکته مهم : ورود به سایت حتما با Google Chromeباشد ))
Skyroom.online/ch/mbo1400/ezdevaj
ب- با کلیک بر روی دکمه میهمان وارد کلاس شوید .
ج- در قسمت نام کاربری ، ابتد ا نام شهرستان سپس یک خط فاصله و بعد نام و نام خانوادگی خود را جهت حضور و غیاب در کلاس درج نمایید .
به عنوان مثال :              نام کاربری : تفرش-علی احمدی
د- روز بعد از شرکت در کلاسها ، جهت دریافت نتیجه آزمایش و دریافت معرفی نامه براساس  ارائه به محضر ،به آزمایشگاه مراجعه نمایید.
مرکز آموزشهای حین ازدواج استان مرکزی  (دانشگاه علوم پزشکی اراک- مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک )

کلید واژه ها: ازدواج شبکه بهداشت ودرمان تفرش