جذب نیرو

۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۴ کد : ۱۹۹۷۴ اخبار اصلی
جذب نیرو

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان مرکزی در نظردارد از طریق شرکت بهسامان مبتکران فاخر نسبت به جذب نیرو با برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه و تست عملی ورزش و گزینش در رشته شغلی نگهبان سرایدار - نگهبان در مراکز و واحدهای تابعه خود بصورت شرکتی اقدام  نمایند لذا آگهی فراخوان نیروی شرکتی جهت استحضار و صدور دستور مقتضی حضورتان تقدیم میگردد .
لازم به ذکر است داوطلبان می تواند از تاریخ ۱۵  / ۶  / ۱۴۰۰ لغایت ۱۹ / ۶  / ۱۴۰۰ پس از مطالعه دقیق شرایط عمومی و اختصاصی به سایت  http: / / www.behsaman-mf.ir  مراجعه ونسبت به ثبت نام اقدام نمایند .
1- بیمارستان والفجر یکنفر نگهبان مقطع تحصیلی کارشناسی رشته های تحصیلی : مهندسی بازرسی  (ایمنی حفاظت ، مهندسی برق الکترونیک ، روابط عمومی (رفتار اجتماعی ، افکار سنجی ) مهندسی عمران ، علوم ارتباطات اجتماعی ، پدافند غیر عامل ، ( تمام گرایش ها، علوم سیاسی ، جامعه شناسی ، مردم شناسی - مدیریت  امداد در سوانح ، حقوق ، کامپیوتر گرایش نرم افزار
2- مرکز خدمات جامع سلامت شهری شماره 1 یکنفر نگهبان سرایدار  - دپیلم  تمامی گرایش ها

کلید واژه ها: شبکه بهداشت ودرمان تفرش نیرو