دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با خانواده شهید سرآبادانی

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۸ کد : ۴۰۲۱۸ اخبار اصلی
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با خانواده شهید سرآبادانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق فرماندار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و جمعی از مسئولین شهرستان تفرش و دانشگاه با حضور در منزل شهید غلامرضا سرآبادانی با خانواده  این شهید معظم دیدار کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این دیدار با یاد کردن از ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های شهدا و جانبازان، گفت: امنیت و سلامت دو رکن جدا ناپذیر از یکدیگر هستند و این حقیقت که امنیت امروز کشور مدیون ایثار و از جان گذشتگی شهیدان و جانبازان است، امری انکارناپذیر است.
وی ضمن اشاره به اینکه امنیت موجود در کشور، حاصل خون شهدا است، افزود: صبر و استقامت خانواده های سرافراز شهدا، موجب استمرار فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است.
لازم به ذکر است، شهید غلامرضا سرآبادی در سن ۲۲ سالگی و در سال ۱۳۶۲ در پاتک منافقین در شهرستان بوکان استان آذربایجان غربی به شهادت رسید.

کلید واژه ها: شهید رئیس شبکه بهداشت ودرمان تفرش