از وزارت بهداشت هم می خواهیم بر پروژه ی بیمارستان ولیعصر (عج) نظارت کند

استاندار مرکزی : علاوه بر مسئولین استانی از وزارت مربوطه نیز می خواهیم بر این پروژه ی ملی-استانی نظارت بیشتری داشته باشد.
۲۷ آبان ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۲ کد : ۲۱۸۳۴ اخبار اصلی
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر فرزاد مخلص الائمه در حاشیه بازدید از پروژه ی بیمارستان ولیعصر (عج) گفت : این پروژه مطالبه ی عمومی مردم استان و اراک است و می بایست زودتر از اینها به اتمام می رسید.
از وزارت بهداشت هم می خواهیم بر پروژه ی بیمارستان ولیعصر (عج) نظارت کند

▫️او افزود: متاسفانه بنا به دلایل بیرونی و بعضا داخلی اتمام و افتتاح این پروژه با تاخیر غیرقابل قبولی همراه بوده که البته با تغییراتی که در حوزه ی پیماکناری و تامین منابع ایجاد شده امیدواریم بخشی از این عقب افتادگی جبران شود.

▫️دکتر مخلص الائمه گفت : نظارت ها بر این پروژه از حوزه ی معاونت عمرانی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی انجام شده اما به دلیل اینکه پروژه بیمارستان ولیعصر یک پروژه ی ملی و استانی محسوب می شود از وزارت بهداشت نیز خواسته ایم به صورت فعالانه تر وارد شده و بر اتمام و روند ساخت این پروزه نظارت کند.

▫️او ضمن تاکید بر اینکه طرح توسعه بیمارستان ولیعصر (عج) اراک از طرح های مهم سلامت استان و حتی کشور است که تکمیل آن به عنوان مطالبه به حق مردم است افزود: پیمانکار نقش ثانویه را در اجرای این طرح توسعه درمانی دارد و مشاور باید دقت لازم را در اجرای عملیات ساخت و تسریع و تسهیل روند کار داشته باشد و در صورت هر گونه تفسیر و کندی در تعهدات باید پاسخگو باشند.

▫️استاندار مرکزی در پایان گفت: نباید سرنوشت سلامت مردم معطل کارهای بی اهمیت باشد به هر چند از این قبیل طرح‌های نیمه کار و طولانی مدت در کشور وجود دارد اما برخی از آنها در اولویت هستند و تکمیل بیمارستان ولیعصر (عج) از جمله آنها است.