دفتر فنی و مهندسی دانشگاه ۱۶ پروژه ملی و استانی را نظارت می کند

۰۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۶ کد : ۲۴۱۷۵ اخبار اصلی
مدیر منابع فیزیکی و طرح های عمرانی گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک ۱۶ پروژه ملی و استانی را در سال جاری در دستور کار دارد که وظیفه نظارت بر آنها بر عهده دفتر فنی می باشد.
دفتر فنی و مهندسی دانشگاه ۱۶ پروژه ملی و استانی را نظارت می کند

به گزارش وب دا مرکزی، محسن جاویدان بیان کرد: دفتر توسعه منابع فیزیکی و طرح های عمرانی وزارت بهداشت، با گروه های معماری، مکانیک، برق و سازه کلیه فرایندهای مربوط به طراحی، تایید و نظارت بر اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی دانشگاه را انجام می دهند.

وی افزود: دفتر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشگاه تنها واحد تخصصی فنی و مهندسی دانشگاه و از جمله مدیریت های حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع می باشد.

وی تاکید کرد: پروژه های تحت نظارت این دفتر در سال جاری مشتمل بر 113110 متر مربع مساحت است که عمدتا شامل پروژه های احداثی، پروژه های تکمیل، پروژه های تعمیری و پروژه های خیری است.

جاویدان در ادامه خاطرنشان کرد: پروژه ملی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) با زیر بنای تقریبی 50000 مترمربع (ساخت و تکمیل) گل سر سبد این پروژه ها به شمار می رود که با همتی که رئیس و معاون توسعه دانشگاه دارند و با تغییر پیمانکار این پروژه، امیدواریم طبق برنامه تا سال آینده آماده بهره برداری شود.

وی یادآور شد: پروژه ملی مجتمع کلاسها با زیر بنای تقریبی 5600 متر مربع مشتمل بر 8 کلاس 80 نفره و 28 کلاس 35 نفره (ساخت) که با تکمیل آن مشکل کمبود فضای آموزشی تا حد زیادی برای دانشگاه علوم پزشکی اراک مرتفع خواهد شد.

مدیر منابع فیزیکی و طرح های عمرانی گفت: پروژه ملی خوابگاه 240 نفره به متراژ 4800 متر مربع (تکمیل) و پروژه ملی ساختمان معاونت بهداشتی به متراژ 5525 متر مربع (تکمیل) از دیگر پروزه های تحت نظارت دفتر فنی می باشند.

وی یادآور شد: پروژه ملی اورژانس پرتوی و سوانح سوختگی 3500 متر مربع (ساخت)، پروژه ملی مرکز جامع زنان با مساحت 8600 متر مربع (در حال ساخت)، پروژه استانی محوطه سازی اورژانس پرتوی و سوانح سوختگی به متراژ 5000 متر مربع (ساخت)، پروژه ملی ستاد شبکه بهداشت شهرستان فراهان به متراژ 2100 متر مربع (ساخت)، پروژه ملی پایگاه سلامت آزادگان محلات به متراژ 250 متر مربع (ساخت)، پروژه ملی مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و 3 زیست پزشک دودهک دلیجان 800 نیز از دیگر پروژه های سال جاری می باشند.

جاویدان در پایان گفت: پروژه ملی مرکز جامع سلامت روستایی راوه دلیجان 500 متر مربع (ساخت)، پروژه ملی بخش اعصاب و روان شهید هاشمی سنجانی با 100 تخت بستری اعصاب و روان و 1600 متر مربع (بازسازی)، پروژه ملی مرکز جامع سلامت شهری خنداب 500 متر مربع (ساخت)، پایگاه های خیر ساز اورژانس 115 به تعداد 8 واحد و به مساحت 960 متر مربع (در حال ساخت) و پروژه های خیرساز شامل: فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری با مساحت 4500 متر مربع، پروژه مرکز دیالیز بیمارستان امیرالمومنین با مساحت 5600 متر مربع نیز از دیگر پروژه هایی است که با بهره برداری از آنها، سطح ارائه خدمت درمانی به هم استانی های عزیز ارتقائ خواهد یافت.

مدیر منابع فیزیکی و طرح های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان از انعقاد قرارداد انجام 22 مورد از پروژه های محرومیت زدایی با موضوع ساخت و تعمیر مجموعا به مساحت 13240 متر مربع خبر داد.