ملاقات عمومی، افزایش رضایتمندی

۰۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۷ کد : ۱۰۱۴۸ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در حاشیه ملاقات عمومی خود با مردم و پرسنل، گفت: ملاقات عمومی مسئولان و مدیران باعث ارتقاء سطح ارائه خدمات و افزایش رضایتمندی می شود.
ملاقات عمومی، افزایش رضایتمندی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: هدف از برگزاری ملاقات های عمومی، در جریان قرار گرفتن مشکلات مردم و همکاران از نزدیک و چاره اندیشی و برنامه ریزی برای رفع آنان است.
وی اظهار داشت: بیشترین حجم مراجعات، تقاضای جذب است که به دلیل عدم وجود مجوز، امکان برآورده کردن این تقاضا نیست و به محض اخذ مجوز و برگزاری آزمون، این امکان فراهم خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: از مراجعین انتظار  درخواست بالا بردن سطح کیفی خدمات بهداشتی و درمانی را داریم.
دکتر جمالیان در پایان به رؤسا و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد: در برنامه های خود، ملاقات عمومی را گنجانده و به طور مستمر برگزار کنند.