درمان کرونا پیدا شد!

۱۴ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۱ کد : ۱۰۲۲۲ اخبار اصلی
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک از پیدا شدن موثرترین راه برای جلوگیری از ابتلا به کووید ۱۹ خبر داد.
درمان کرونا پیدا شد!

به گزارش وب دا مرکزی، یاسر قربانی گفت: ماسک زدن مهم ترین راه اطمینان برای قطع زنجیره ویروس کرونا است و به عقیده کارشناسان بهداشت جهانی، استفاده از ماسک مؤثرترین روش برای جلوگیری از شیوع کرونا چراکه مؤثرترین، کم‌هزینه‌ترین و راحت‌ترین روش برای کنترل این بیماری است و انجام آن برای همه مردم امکانپذیر است.

وی افزود: با توجه به شیوع دوباره کرونا و اوج گرفتن آن در کشور و استان، بدون شک، ناقلان بدون علامت نقش بسزایی در گسترش و همه‌گیری بیماری کووید۱۹ دارند و کنترل کرونا را برای متخصصان دشوار می‌کند از این رو یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از شیوع بیماری کووید-۱۹، استفاده از وسایل حفاظت فردی همچون ماسک و رعایت فاصله اجتماعی است.

وی  با تاکید بر استفاده از ماسک در مکان‌های شلوغ که فاصله‌گذاری رعایت نمی‌شود، گفت: توصیه این است در مکان‌هایی که فاصله‌گذاری کمتر رعایت می‌شود، همه مردم از ماسک استفاده کنند؛ تداوم بی‌توجهی به شیوه نامه‌های بهداشتی می‌تواند منجر به شیوع بیشتر این بیماری و اوج دوباره آن در آینده نزدیک شود.

قربانی گفت: در ابتدای شیوع بیماری کووید-۱۹، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که استفاده از ماسک توسط افراد سالم الزامی نیست، اما پس از مشخص شدن احتمال انتشار ویروس از طریق افراد بدون علامت، سازمان‌های مختلف استفاده از ماسک توسط همه مردم در مکان‌های عمومی به ویژه مکان‌های سربسته که امکان حفظ فاصله فیزیکی مشکل است را پیشنهاد کردند؛ زیرا  پزشکان استفاده از ماسک توسط افراد بدون علامت را یکی از اقدامات غیردارویی برای به حداقل رساندن ریسک اپیدمی یا پاندمی شدید کرونا برمی‌شمرند و این اقدام را برای کاهش انتقال در جامعه مؤثر می‌دانند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان خاطرنشان کرد: برای ترویج استفاده از ماسک بین همه اقشار جامعه، معاون کل وزرات بهداشت چندی پیش در نشست رسانه‌ای خود  پویش #من_ماسک_میزنم  را راه‌اندازی کرد و از همه خواست که با هر دیدگاه و نظری در این کار بزرگ همکاری و همراهی داشته باشند و با زدن ماسک، ضمن حفظ سلامتی خود و احترام به حقوق دیگران از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری کنند.

گفتنی است با استفاده از ماسک 85 درصد ابتلا به کرونا کاهش پیدا می کند.