پیام تشکر و قدردانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از مدافعان حوزه سلامت استان به خصوص همکاران بیمارستان امیرالمومنین (ع)

۲۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۷ کد : ۱۰۳۶۹ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی از تلاش ها و رشادت‌های مستمر و ایثارگرانه مدافعان حوزه سلامت در استان مرکزی تقدیر کرد.

به گزارش وب دا مرکزی، در این پیام آمده است: بی تردید در این شرایط حساس که مجددا شاهد اوج گرفتن بیماری کرونا در استان هستیم، هر قدمی که برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت جامعه برداشته می شود بر ذهن بیدار و قاموس ماندگار تاریخ استان مرکزی نگاشته خواهد شد و بی شک در این روزهای نفس گیر، حضور مدافعان سلامت در مراکز بهداشتی و درمانی قوت قلبی می باشد برای مردم.

دکتر جمالیان در ادامه آورده است: ولی ای کاش ما شاهد این حجم وسیع عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در استان نبودیم، تا بلکه تعداد مبتلایان به کووید۱۹ و موارد بستری کاهش پیدا می‌کرد و کادر بهداشت و درمان در استان مجال فراغت را پیدا می کردند، ولی افسوس که خستگی ناشی از کار در چشمان این عزیزان موج میزند.

وی با اشاره به حجم بالای موارد بستری کرونا در بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک، افزوده است: از تلاشها و زحمات پرسنل بیمارستان امیرالمومنین که اکنون به عنوان سانتر درمان کووید۱۹ می باشد و به بیش از ۱۰۰ بیمار بستری مبتلا به کرونا ارائه خدمت می نمایند، تشکر و قدردانی می نمایم و بی شک تلاش، ایثار و فداکاری های تمامی پزشکان و متخصصان، پرستاران و بهیاران، پرسنل بخش خدمات، همکاران واحد های تشخیصی و آزمایشگاهی و تمامی عزیزانی که به هر نحوی درگیر با این بیماری هستند به خصوص ریاست و مدیریت بیمارستان در یادها و خاطره های مردم این شهر همیشه خواهد ماند و مردم شما را قهرمانان خود خواهد خواند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان یادآور شده است: از زحمات و تلاش های مستمر یکایک همکاران پر افتخار حوزه بهداشت و درمان استان مرکزی، مدافعان سلامت در تمامی شهرستانهای استان اعم از اساتید، پزشکان، متخصصان، پرستاران، بهیاران، بهورزان، مدیران ، کارشناسان، همکاران آزمایشگاه ها، رادیولوژیست ها، کارکنان، نیروهای خدماتی و...که از زمان شیوع ویروس منحوس و مهاجم کرونا و با اوج گرفتن مجدد این بیماری، بدون هیچ چشم داشتی در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی استان حضور فعال و ایثارگرانه دارند و برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت مردم عزیز استان مرکزی کوشش نمودند، تشکر و قدردانی نمایم.