استان با کمبود تخت بیمارستانی مواجه است
به گزارش وب دا مرکزی، سید علی آقازاده در ستاد استانی کرونا با حضور معاون درمان و معاون توسعه وزارت بهداشت، افزود: اگر بیمارستانهای بخش خصوصی و خیرساز استان مرکزی نبود، مشکلات زیادی برای این استان ایجاد میشد، ولی این ظرفیتها در بهبود وضعیت نقش موثری داشتهاند.
وی بیان کرد: بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) اراک به عنوان یک طرح ملی و از طرحهای مهم وزارت بهداشت محسوب میشود که تکمیل آن یک ضرورت است که در ۲ ماه گذشته تصمیمات خوبی برای این طرح از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اتخاذ شده است.
استاندار مرکزی ادامه داد: ۴۰۰ میلیارد ریال نیز برای خرید تجهیزات این بیمارستان در نظر گرفته شده و با برنامهریزیهای صورت گرفته این طرح تا پایان دولت دوازدهم به ثمر مینشیند.
آقازاده اظهار داشت: در نشست با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیز برای تکمیل بیمارستان خمین با پیشرفت حدود ۸۰ درصد در نظر گرفته شده است که جای تقدیر دارد.
وی گفت: شهرستان شازند با وجود ۱۱۰ هزار نفر جمعیت هنوز دارای یک بیمارستان وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیست و در حدود ۲ سال گذشته توافقنامهای بین وزارت بهداشت با وزارت نفت برای ایجاد یک بیمارستان از سوی پتروشیمی شازند امضاء شده که تجهیز و تامین نیروی آن برعهده وزارت بهداشت است.
استاندار مرکزی ادامه داد: صحبتهایی شنیده شده که پتروشیمی شازند قصد دارد ۴۰۰ میلیارد ریال برای این طرح اختصاص دهد، اما این طرح دارای تعهدنامه است و باید هزنیه کامل ایجاد بیمارستان از سوی پتروشیمی پرداخت شود.
آقازاده اظهار داشت: برخی از شهرستانهای استان مرکزی در زمینه تجهیزات درمانی با مشکلاتی بیشتر از مرکز استان مواجه هستند که نیاز است به این مناطق نیز نگاه ویژه شود.
وی گفت: استان مرکزی با تلاشها و اقدامات مطلوب کادر بهداشت و درمان در زمینه شیوع بیماری و میزان مرگ و میر کووید ۱۹ در رتبه ۲۴ کشور قرار دارد و اقدامات خوبی تاکنون در زمینه مقابله با این بیماری صورت گرفته است.
استاندار مرکزی عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ پزشک و پرستار استان مرکزی به بیماری کرونا مبتلا شدهاند و این استان نیز در امر مقابله با این بیماری شهید پرستار تقدیم کرده است.
نظر شما :