عوامل تاثیرگذار در برگزاری آزمون دکترا از نوع کرونایی
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی افزود: این آزمون در رشتههای علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، دندانپزشکی و داروسازی در سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در دو روز و دو نوبت صبح و عصر و تحت تاثیر اجرای شدیدترین تدابیر بهداشتی و رعایت این نکات برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه این آزمون برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی اراک به عنوان یکی از حوزه های امتحانی انتخاب و برگزار شد، اظهار داشت: مقارن شدن برگزاری اولین آزمون در حوزه انتخابی دانشگاه علوم پزشکی اراک و شیوع این ویروس، ضمن شیرینی کار، برگزاری و حفظ جان داوطلبین و عوامل اجرایی را سخت کرده بود.
وی تاکید کرد: با یاری خدا این آزمون با انجام کلیه دستورالعمل های بهداشتی و رعایت کلیه پروتکل های ابلاغی از وزارت بهداشت، برگزار و ضدعفونی محل آزمون در قبل و بعد از ساعت برگزاری صورت گرفته و به کلیه داوطلبین ماسک اهدا و از تمامی آنها هنگام ورود به محل آزمون تب سنجی صورت گرفت.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین خاطرنشان کرد: ۲۸۰ نفر (۱۷۳نفر خانم و ۱۰۷ نفر آقا) در این آزمون شرکت کردند که همگی از رعایت بهداشت ابراز خرسندی و آن را مایه آرامش در زمان برگزاری آزمون دانستند.
دکتر آشتیانی گفت: عواملی چون حمایت همه جانبه معاون آموزشی و مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی اراک و اجرای بهینه و به موقع و دقیق امور مربوط به آزمون، کمک بی شائبه موثر و فراتر از انتظار واحدهای چون حراست و امور عمومی و کلیه همکاران و عوامل اجرایی در برگزاری آزمون مطابق با دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی موجبات اجرای موفق این آزمون را فراهم کردند.
وی در پایان به دارا بودن فضای مناسب و امکانات محیطی کافی و تجهیزات استاندارد و البته نیروی انسانی توانمند در دانشگاه علوم پزشکی اراک اشاره کرد و از آمادگی کامل این مجموعه در برگزاری آزمونهایی با تعداد نفرات بالاتر از جمله کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد.
نظر شما :