پروتکل های بهداشتی ویژه مدارس
به گزارش وب دا مرکزی، رییس مرکز بهداشت استان مرکزی برای پیشگیری دانش آموزان از ابتلا به بیماری کووید-19 توصیه هایی کرد.
دکتر جواد نظری گفت: تمامی دانش آموزان و کارکنان باید قبل از ورود به مدرسه به صورت روزانه و نیز هفته ای یکبار فرم خوداظهاری را تکمیل نمایند.
وی افزود: تعداد مناسب از دانش آموزان با توجه به ابعاد و تهویه فضای فیزیکی در کلاس ها قرار گیرند.
وی تاکید کرد: لازم است از حضور کارکنان و دانش آموزان علامت دار یا بیمار در مدرسه ممانعت شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: دانش آموزان، معلمین و کارکنان در صورت داشتن علائم مشکوک مانند تب، از رفتن به مدرسه خودداری نمایند و بازگشت ایشان به مدرسه منوط به دریافت گواهی پزشک است.
دکتر نظری در ادامه با اشاره به اینکه استفاده از ماسک توسط دانش آموزان، معلمین و کارکنان در مدت زمان حضور در مدرسه باید رعایت شود، گفت: حفظ فاصله اجتماعی ایمن (حداقل یک متر) در تمامی فضاهای مدرسه نیز باید جدی گرفته شده و رعایت شود.
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی تاکید کرد: از تجمع و ازدحام کارکنان و دانش آموزان در فضاهای مختلف مدرسه مانند حیاط، سالن و کلاس ها و سرویس های بهداشتی، اتاق آبدارخانه، اتاق کپی و همچنین از تجمع خانواده دانش آموزان در فضای خارج مدرسه جلوگیری شود.
وی افزود: همچنین انجام تمامی فعالیت های ورزشی جمعی و پربرخورد تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
وی گفت: لازم است توصیه های دیگر نظیر ممنوعیت برگزاری مراسم صبحگاه و فوق برنامه، انجام استراحت دانش آموزان بین کلاس ها در حداقل زمان و در فواصل زمانی مختلف، خودداری از همزمانی رفت و آمد دانش آموزان و ازدحام در ساعت شروع و پایان مدرسه، تعبیه مواد مناسب ضدعفونی کننده دست به تعداد کافی و در قسمت های مناسب و مختلف مدرسه، الزامی شدن استفاده از وسایل حفاظت فردی شامل ماسک، دستکش و لباس کار مناسب توسط فرد مسئول نظافت در هنگام نظافت، تهویه مناسب فضاهای مدرسه (نیمه باز گذاشتن درها و یا استفاده از جک و آرام بند درها)، تعطیلی بوفه ها و پایگاه های تغذیه سالم مدارس و استفاده از بطری های آب معدنی جهت نوشیدن آب، الزام در استفاده از لوازم التحریر شخصی در مدارس نیز با جدیت هر چه بیشتر رعایت شود.
رییس مرکز بهداشت استان مرکزی همچنین یادآور شد: گندزدایی قسمت های مختلف مدرسه شامل سرویس های بهداشتی، کلاس ها، دستگیره های در، سالن و غیره باید روزانه قبل و بعد از پایان کار انجام شود.
دکتر نظری افزود: لازم است پیام های بهداشتی در خصوص پیشگیری از بیماری کووید-19 بر روی سایت و شبکه های مجازی و همچنین با نصب پوستر و بنرهای آموزشی در مدارس، اطلاع رسانی شود.
وی تاکید کرد: وجود گواهی سلامت معتبر جهت رانندگان وسایل نقلیه و سرویس و مستخدمین و سرایداران مدرسه الزامی است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: کارشناسان بهداشتی استان از طریق شماره تلفن 4030 و 190 جهت غربالگری بیماری کووید-19 با اولیای محترم تماس خواهند گرفت که والدین گرامی پاسخگوی این تماس ها باشند.
نظر شما :