دانشگاه علوم پزشکی اراک بین المللی می شود
به گزارش وب دا مرکزی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک در اولین جلسه شورای سیاستگذاری امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک، گفت: ترکیب و ضرورت تشکیل شورای سیاستگذاری امور بین الملل پیش از این در شورای دانشگاه مورد بررسی و تصویب قرار گرفته بود.
دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با اشاره به اهمیت جایگاه روابط عمومی و امور بین الملل، افزود: مدیریت امور بین الملل در سال ۹۶ از بخش امور عمومی تفکیک و از سال ۹۸ به صورت جدی فعالیت خود را آغاز کرد.
وی اظهار داشت: این بخش شرح وظایف گستردهای دارد و می تواند با رشد و ارتقاء برون دانشگاهی و ارتباط با مجموعه های خارج از دانشگاه کمک زیادی به ارتقاء ظرفیت ها و پتانسیل های موجود دانشگاه علوم پزشکی در بخش های مختلفی چون آموزش، پژوهش، غذا و دارو، درمان و بهداشت و دیگر بخشها بنماید.
وی تاکید کرد: ایجاد پورتال امور بین الملل به زبان انگلیسی و ورود به سامانه اجوکیشن ایران (یکی از سامانه های معروف جهانی برای آشنایی با مراکز آموزشی) طراحی سربرگ های لازم برای مراودات زبان انگلیسی و جذب دانشجویان بین المللی در سال ۲۰۲۰، مهمترین فعالیتهای این واحد بوده است.
دکتر آشتیانی همچنین استفاده از سامانه مجازی به زبان انگلیسی، ارائه نظرات دانشکده ها در کمیسیون مربوطه از جهت پیشبرد اهداف کلان را از جمله مهمترین موارد و برنامههای پیش روی این شورا دانست.
وی، شناسایی و فرصت شناساندن پتانسیل های بالقوه و بالفعل دانشگاه علوم پزشکی در عرصه بین الملل و همچنین ایجاد پایگاه های علمی مناسب و ارتباط با سایر مراکز آموزشی خارج از کشور و NGO ها و از همه مهمتر استفاده و جذب اعتبارات بین المللی را مهمترین فواید پویایی دفتر امور بین الملل در دانشگاه بر شمرد.
کسب منافع اقتصادی در کنار مراودات فرهنگی
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: یکی از مهمترین اهداف جذب دانشجویان خارجی، ایجاد مراودات فرهنگی و کسب منافع اقتصادی است.
وی افزود: امروزه ۲۳ درصد جذب دانشجویان خارجی توسط آمریکای شمالی صورت میگیرد و کشور انگلستان نیز ۱۱ جذب دانشجویان خارجی را در کل دنیا به خود اختصاص داده است.
وی اظهار داشت: کشور ما ایران سهم بسیار ناچیزی از این جذب دارد لازم است در این خصوص برنامهریزیهای جدیتری صورت گیرد.
وی تاکید کرد: کل دانشجویان خارجی شاغل در کشور اعم از دانشجویان وزارت علوم و تحقیقات، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ۴۰ هزار نفر هستند که از این تعداد ۸ هزار نفر در وزارت بهداشت و تنها ۸ نفر در دانشگاه علوم پزشکی اراک تحصیل می کنند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک نیاز به هدفگذاری و رسیدن به یک هدف قابل قبول تری دارد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین در ادامه به جذب بیشترین دانشجوی خارجی توسط دانشگاههای علوم پزشکی کرمانشاه و همدان اشاره کرد و گفت: بر خلاف عقیده خیلی ها این دو استان و دانشگاه، بیشترین جذب را حتی نسبت به تهران و پایتخت نشینان دارند.
دکتر آشتیانی تاکید: اگر در استان مرکزی و دانشگاه علوم پزشکی اراک عزمی جدی وجود داشته باشد می توان به این هدف بزرگ و پر سود رسید.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در استان و دانشگاه علوم پزشکی اراک، بتوان تا چند سال آینده به عدد قابل قبولی در این زمینه رسید.
نظر شما :