انتخاب دانشگاه علوم پزشکی به عنوان دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی

۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۸ کد : ۱۱۷۱۱ اخبار اصلی
دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به عنوان دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی انتخاب شد.
انتخاب دانشگاه علوم پزشکی به عنوان دستگاه برتر جشنواره شهید رجایی

به گزارش وب دا مرکزی، استاندار مرکزی طی تقدیر نامه ای کسب این عنوان را به رییس، معاونان، مدیران و کلیه کارکنان و پرسنل مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در استان مرکزی، تبریک گفت.

سید علی آقازاده در پیامی گفته است: حفظ کرامت، پاسخگویی مناسب و امکان دسترسی مستمر شهروندان به مدیران و کارکنان و افزایش رضایتمندی مردم از عملکرد مجموعه دانشگاه علوم پزشکی، موجب شده است تا از طرف ستاد جشنواره شهید رجایی در سالجاری به عنوان برترین دستگاه اجرایی در استان انتخاب شوید.

وی افزود: صد البته که تلاش های صورت گرفته در حوزه های بهداشت و درمان به خصوص در ایام کرونایی و از طرف پزشکان و پرستاران هم دلیل مهم این انتخاب بوده که صمیمانه ضمن تشکر مجدد از کلیه مدافعان سلامت و تبریک برای کسب این موفقیت، از همت، تلاش های خاضعانه و اقدامات اثربخش کلیه دست اندرکاران علوم پزشکی در استان مرکزی تشکر و قدردانی می نمایم.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: امید است با استمرار و تلاش و تکاپوی ویژه در سال جهش تولید، موجب ارتقاء و کارآمدی اقدامات و رضایتمندی مردم و دمیدن روح امید در کالبد جامعه شوید.