بازگشت به حوزه بهداشت بعد از ۱۰ سال

۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۲ کد : ۱۱۸۲۷ اخبار اصلی
معاون جدید بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از اینکه بعد از ۱۰ سال به این معاونت بازمی‌گردم بسیار خوشحال و خرسندم.
بازگشت به حوزه بهداشت بعد از ۱۰ سال

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی در جلسه معارفه خود افزود: وجود نیروهای خوب و توانمند و متخصص در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از مهمترین دلایل خوشحالی و بازگشت اینجانب به این معاونت است.
وی اظهار داشت: با توجه به گستردگی جنس خدمات در حوزه معاونت بهداشت، همدلی و وفاق و البته تلاش مجاهدانه از مهمترین رموز پیروزی و موفقیت و رسیدن به اهداف خرد و کلان است.
وی تاکید کرد: اولویت مدیریت اینجانب حفظ و ثبات شرایط فعلی و رسیدن به توسعه پایدار و ارتقاء شاخص ها با ۳ برنامه ریزی کوتاه، میان و بلند مدت است.
معاون جدید بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خروجی خدمات و تلاش همکاران این معاونت و حوزه در طولانی مدت قابل مشاهده است، نیاز به کمک همه جانبه همکاران و دیگر واحدها بیش از پیش احساس شده و به چشم می خورد.
دکتر علیمحمدی یادآور شد: امیدوارم با همت و تلاش همه البته با یکرنگی و همدلی این قطار حوزه بهداشت را که به شکل موفقیت‌آمیزی و با سرعت مناسبی به حرکت درآمده، به سرمنزل مقصود برسانیم.