داشتن روحیه جهادی و ایثارگری رمز موفقیت و رسیدن به پیشرفت ها است

۰۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۷ کد : ۱۲۰۷۶ اخبار اصلی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک، داشتن روحیه جهادی، ایثار و از خودگذشتگی را رمز موفقیت و رسیدن به بسیاری از پیشرفت‌ها و توسعه دانست.
داشتن روحیه جهادی و ایثارگری رمز موفقیت و رسیدن به پیشرفت ها است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر فخرالدین شریعتمداری در آیین پاسداشت رشادت‌های شهدای و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس که در جوار مزار شهدای گمنام برگزار شد، گفت: تا زمانی که جمهوری اسلامی هست، راه شهدا باید ادامه‌دار بوده و توسط آحاد مردم به خصوص نسل جوان پیگیری و مطالبه شود.

وی افزود: هر موفقیتی که امروز به آن دست یافته ایم، حاصل خون شهدا و حماسه هایی است که در جبهه حق علیه باطل در هشت سال دفاع مقدس اتفاق افتاده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم قدردان این خون‌ها و این همه حجم از ایثار و فداکاری ها بوده و در راه شهدا که همان جهاد و از خود گذشتن است، گام برداریم.

دکتر شریعتمداری در پایان، جوانان به خصوص دانشجویان را به تلاش و تقویت روحیه خودباوری با الگوگیری از شهدای گرانقدر و امام شهدا و رهبر معظم انقلاب اسلامی توصیه کرد.