پیشگیری از بیماری های غیر واگیر با اصلاح پروانه های ساخت در کارخانههای مواد غذایی
به گزارش وب دا مرکزی، آیدا غفاری افزود: یکی از اقدامات بسیار شاخص و مهم معاونت غذا و دارو در طرح پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اصلاح پروانه های ساخت و کاهش میزان قند، نمک و چربی در فرمولاسیون محصولات غذایی است.
وی یادآور شد: معاونت غذا و دارو در کمیتههای صدور پروانه، اصلاح و تمدید پروانه ها تلاش میکند تا درصد این مواد را کنترل کند.
کارشناس معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: معاونت غذا و دارو دانشگاه با کمیته استانی و واحدهای تولیدکننده کارخانجات استان در راستای اجرای این هدف به تعامل خوبی رسیده است، متاسفانه مضرات خوردن این سه ماده بسیار برای سلامتی مضر و خطرناک است.
غفاری در پایان اضافه کرد: در راستای اجرای این گام، بسیاری از محصولات غذایی استان از جمله چیپس تولیدی استان در مقایسه با محصولات رقیب کم نمک تر شده است و بر روی فروش آنها تاثیر گذاشته است، ولی به جهت حفظ سلامت محصولات غذایی و ارتقای سلامت جسمی مردم همکاری مطلوبی با ما داشتند.
نظر شما :