فشار زیاد روحی به کادر درمان با فوت بیماران

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۸ کد : ۱۲۲۹۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۳۲۶
مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مرگ و میر بیماران کرونایی فشار روحی زیادی به مدافعان سلامت وارد می کند.
فشار زیاد روحی به کادر درمان با فوت بیماران

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی اصغر فرازی ضمن تشکر از رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی اراک برای ترتیب دادن جلسات قدردانی از همکاران خود در گروه های عفونی و داخلی، افزود: امیدواریم در آینده هم چنین جلساتی پابرجا باشند، زیرا با برگزاری این جلسات کمی از خستگی روحی کادر درمان کاسته می شود.
وی اظهار داشت: امیدواریم بیمارستان امیرالمومنین(ع) که به عنوان سانتر اصلی کرونا فعالیت می کند، به تعدادی از آزمایشات تخصصی تر جهت آموزش همه جانبه دستیاران و آشنایی آنان با انواع ویروس ها مجهز و همچنین درمانگاه آموزشی این بیمارستان نیز از لحاظ تربیت دستیار افتتاح شود.
وی ساماندهی بیماران کرونایی در بخش عفونی را با توجه به بستری شدن انواع مختلفی از بیماران عفونی، خواستار شد.
مدیر گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: اگر پروتکلی برای تجویز داروها نوشته نشود با کمبود بسیار شدید مواجه خواهیم شد.
دکتر فرازی در پایان با اشاره به اینکه تعدادی از بیماران نیاز به ویزیت و مشاوره چند پزشک دارند، تاکید کرد: در مورد بیمارانی که نیازمند ویزیت چند پزشک هستند، امیدواریم با پیگیری‌های مسئولین، حق الزحمه آنها نیز در نظر گرفته شود و موجب کاهش جابجایی همکاران در بخش های مختلف شود.
مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در ادامه گفت: در جریان بحران کرونا نباید سایر مسائل را فراموش کرد.
دکتر عبداللطیف معینی افزود: برآورد هزینه ها باید سنجیده شده و نباید در  مواقع بحرانی هدر رفت مالی صورت بگیرد.
وی، یکی از از راه های قوت قلب دادن به پرسنل و طی کردن و ادامه پرقدرت این مسیر را اهمیت دادن به درمانگر بیماران و خواسته‌های آنها دانست و اظهار داشت: برای ارائه خدامت مطلوب به بیماران، ابتدا باید به فکر سلامت درمانگران و کادر بهداشتی و درمانی باشیم و امید داریم مشکلاتی که همچون ترمز مانع پیشرفت بخش درمان پیشرفت درمان در مراکز مختلف می شوند با تدبیر ریاست دانشگاه و سایر همکاران حل شود.
همچنین در ادامه یکی از دیگر از اعضای هیات علمی و متخصصین گفت: با توجه به کمبود نیروی انسانی و فشار وارده زیاد بر روی پرسنل مختلف از جمله پزشکان و پرستاران یکی از خواسته های اصلی این می باشد که پرسنل چرخشی کار باشند و هماهنگی و تعامل بین گروه ها بیشتر از قبل صورت پذیرد.
دکتر ناصر سعیدی افزود: به منظور تعامل و رسیدن به نتایج مطلوب، خواهشمندیم در چنین جلساتی، مسئولین استانی نیز حضور به عمل آورده و از نزدیک در جریان خواسته‌های پزشکان و پرستاران قرار بگیرند.


( ۷ )

نظر شما :