کاهش سرعت انتشار ویروس کرونا چگونه ممکن است؟

۲۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۴ کد : ۱۲۶۱۷ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: امروزه در این پاندمی جهانی حذف ویروس کرونا به طور کامل امکان پذیر نیست، اما می‌توان سرعت انتقال ویروس را کاهش داد.
کاهش سرعت انتشار ویروس کرونا چگونه ممکن است؟

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در مصاحبه تلفنی با اخبار شبانگاهی از شبکه آفتاب، راه های کاهش سرعت انتشار و انتقال بیماری کووید ۱۹ را برشمرد و گفت: یکی از کارهای اساسی و مهم در این زمینه، عدم مسافرت های خارج و داخل استانی بوده و تمام نگرانی ما این بوده که مردم استان این مهم را نادیده گرفته و در تعطیلات پیش رو ضمن مسافرت ها، آمار ابتلا را چندین برابر افزایش دهند.
متولی سلامت استان مرکزی در ادامه ضمن اشاره به پیشرو بودن ماه ربیع الاول، تاکید کرد: در دین مبین اسلام به صله رحم تاکید شده، اما تا زمانی که این فریضه سلامتی ما را تهدید نکند قابل احترام بوده، در وضعیت کنونی هیچ چیز مهمتر از حفظ سلامتی خود و اطرافیان نبوده و مردم با برگزاری مراسم های مهمانی، دورهمی و شادی ضمن زیر پا گذاشتن توصیه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، همچون تهدیدی برای سلامتی خود و دیگران می باشند.
وی بیان کرد: در حال حاضر خانه ها همچون پناهگاه امنی برای مصونیت از این ویروس منحوس بوده، لذا خواهشمندیم که مردم تنها به منظور انجام کارهای ضروری در جامعه حضور به عمل بیاورند و حضور آنها همراه با زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و ضدعفونی کردن دست ها باشد.
دکتر جمالیان در پایان ضمن اشاره به تکمیل ظرفیت درمانی بیمارستان ها و مراکز درمانی استان مرکزی، هشدار داد: بیش از هشت ماه است که آگاه سازی ها در خصوص این بیماری به میزان کافی صورت گرفته، اما متاسفانه تجربه اخیر به ما ثابت کرده که بعضی از مردم در صورت مهیا بودن امکانات اولیه قوانین را شکسته به همین منظور امیدواریم که عدم بازگشایی تالارها و رستوران ها در دستور کار قرار گرفته و نظارت دقیقی بر تالار ها، رستوران ها و باغ های خصوصی از سوی فرمانداران و بخشداران صورت بگیرد، زیرا در صورت استمرار سهل انگاری ها زمانی فرا می رسد که دیگر عملاً کاری از دست ما ساخته نیست.