کرونا حساس ترین مسئله جامعه امروز

۲۵ مهر ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۸ کد : ۱۲۶۱۹ اخبار اصلی
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی، بیماری کرونا را جزو حساس ترین مسائل در جامعه امروزه بر شمرد.
کرونا حساس ترین مسئله جامعه امروز

به گزارش وبدا مرکزی، آیت ا..قربانعلی دری نجف آبادی گفت: جهان اسلام همواره باید در تمامی ابعاد علمی، پزشکی، فرهنگی، سلامتی، ورزشی،
بهداشتی و... در دنیا زبانزد باشد و مسئله بیماری کرونا نیز جدای از این موضوعات نیست.
وی افزود:یکی از آرزوهای قلبی ما در طی این مدت این بوده که دانشمندان کشورمان در دسترسی به تولید واکسن این بیماری موفق عمل کنند، اما در این راه باید صبر پیشه سازیم و مردم عزیز نیز نباید استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و شست و شوی دست ها را فراموش کنند.
امام جمعه اراک در نماز عبادی سیاسی جمعه، تاکید کرد: این همت و تلاش کادر درمان و همراهی مردم است که موجب شده استان مرکزی از رتبه دوم درگیری بیماری کرونا به رتبه بهتری رسیده و بیماری به حالت کنترل دربیاید.
وی بیان کرد: در فصل پاییز به شدت نگران موج سوم بیماری کرونا هستیم که امیدواریم با همکاری مردم در رعایت موازین بهداشتی بتوانیم به شرایط مطلوب تر از نظر کنترل این بیماری برسیم.
آیت الله دری نجف آبادی در پایان گفت: هنگامی که در یک جامعه جنگی صورت می گیرد تمامی افراد به صورتی خودشان را موظف به مبارزه می دانند، در حال حاضر پرسنل بهداشتی و درمانی حکم سربازان جبهه نبرد را دارند و بقیه مردم نباید با زیر پا گذاشتن مسائل بهداشتی، برگزاری مراسم های متعدد و مسافرت های مختلف از انجام وظیفه شرعی و اجتماعی خود غافل شوند و علاوه بر تحمیل بار اضافی بر روی دوش کادر بهداشت و درمان، موجبات تهدید سلامت خود و سایرین را فراهم سازند.