دنیای پزشکی امروز مرهون زحمات دانشمندان دیروز
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر فخرالدین شریعتمداری به مناسبت روز جهانی صرع بیان کرد: در عوام از صرع به عنوان تشنج یاد میشود، اما باید بدانیم که این دو کلمه با یکدیگر متفاوتند و تشنج در صورت استمرار و تکرار در آینده تبدیل به صرع می شود.
وی افزود: در حال حاضر تب و تشنج در بیش از یک درصد از کودکان جامعه دیده میشود و این امر نیاز به آموزش دارد تا از بروز تشنج در میان کودکان جلوگیری شود.
وی تاکید کرد: افرادی که سابقه حملات تشنج دارند در صورت شنا کردن باید به غریق نجات اطلاع دهند، از رفتن به بلندی، ارتفاعات و استحمام طولانی مدت بپرهیزند، همچنین استفاده طولانی مدت و مداوم با یارانه و گوشی و استشمام بوی دخانیات برای این افراد مضر میباشد؛ افراد دارای سابقه تشنج باید از فعالیت زیاد و گرسنه ماندن به مدت زمان طولانی اجتناب ورزند.
دکتر شریعتمداری با توجه به برودت هوا و فصل سرما هشدار داد: طبق آمار گازگرفتگی و مسمومیت با گاز دی اکسید کربن و مونوکسید کربن در این افراد بسیار شایع بوده، به همین دلیل به هنگام نصب و استفاده از وسایل گرمازا باید احتیاطات لازم صورت بگیرد.
وی در پایان درمان صرع را مجموعهای از مداخلات دارویی، رژیم درمانی کتوژنیک و در مرحله آخر جراحی دانست و اظهار امیدواری کرد که با تکیه بر دانش روز افزون پزشکی و استفاده از تجربیات گذشتگان بتوان به آموزه های نوین پزشکی در این خصوص دست یافت.
نظر شما :