درمان بیماری کرونا در افراد مسن سخت است

۲۹ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۴ کد : ۱۲۷۰۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۳۱۶۲
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: به دلیل تغییرات سیستم ایمنی و با توجه به کهولت سن و بیماری های زمینه ای، درمان  بیماری ها در افراد سالمند سخت بوده و بیماری کرونا مستثنی از این قضیه نیست.
درمان بیماری کرونا در افراد مسن سخت است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در گفتگوی تلفنی با اخبار ساعت ۱۶ استان مرکزی، از وضعیت موجود اراک در خصوص بیماری کرونا ابراز نگرانی کرد و افزود: یکی از دلایل ایجاد وضعیت بحرانی در استان مرکزی به دلیل سالمند بودن این استان است، چراکه استان مرکزی سومین استان سالمند کشور است.

وی بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد متوفیان کرونایی در سنین بالای ۶۵ سال قرار دارند و بیشترین میزان درگیری مبتلایان از سنین ۳۰ الی ۵۰ سال می باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: نسل جوان به دلیل بالا بودن سیستم ایمنی تظاهرات این بیماری را دیرتر از افراد سالم نشان داده و با عدم رعایت پروتکل های بهداشتی بیماری را به پدران، مادران، پدربزرگ و مادربزرگ های خود انتقال داده و گاهی حتی متاسفانه موجب مرگ و میر این افراد می شوند.

وی تاکید کرد: تا زمانی که فرهنگ زندگی کردن با کرونا به عنوان یک وظیفه اجتماعی همگانی در جامعه احساس نشود، سیستم بهداشتی درمانی کار بیشتری را نمی‌تواند در قبال این بیماری انجام دهد.

دکتر جمالیان یادآور شد: ۱۵ هزار و ۶۶۹ دوز واکسن آنفولانزا در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اراک قرار گرفته که به پرسنل بهداشتی و درمانی مراکز دولتی و خصوصی، درمانگاه ها، نیروهای مسلح، جانبازان بالای ۵۰ درصد، افراد بالای ۶۵ سال و مادران باردار توزیع شده و دوز بعدی این واکسن با وارد شدن واکسن آنفولانزا به کشور در اختیار دانشگاه قرار می‌گیرد که تاکنون هیچ دوزی به دانشگاه علوم پزشکی اراک و یا داروخانه های این استان اختصاص داده نشده است.

وی با اشاره به کمبود انسولین در سطح کشور، گفت: در حال حاضر کمبود یک نوع انسولین خاص که به صورت قلمی می باشد (با توجه به وارداتی بودن و قاچاق روزافزون این انسولین) در کشور به چشم می خورد که به همین منظور وزارتخانه تمهیداتی را در نظر دارد از جمله اینکه من بعد این دارو فقط با کد ملی ارائه شده و سختگیری های بیشتری در خصوص توزیع آن وجود دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: در خصوص پیشگیری از بیماری آنفولانزای فصلی رعایت پروتکل های بهداشتی بسیار موثر بوده و تجربه نیمکره جنوبی که فصل سرد را زودتر تجربه نموده، نشان داده در حال حاضر در هیچ یک از نقاط جهان اپیدمی آنفولانزا به صورت جدی رخ نداده است.

دکتر جمالیان در پایان به دلیل افزایش ابتلا بیماران کرونایی و مراجعات متعدد به مراکز درمانی جهت انجام تست بیماری کووید ۱۹ و حجم بالای این تست، اعلام آمار قطعی کرونا را ۴۸ ساعته دانست.


( ۵۸ )

نظر شما :