توزیع انسولین قلمی در داروخانه‌های خصوصی منتخب استان مرکزی

۳۰ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۸ کد : ۱۲۷۵۱ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با توجه به تحریم های موجود و وارداتی بودن انسولین قلمی در حال حاضر با کمبود در تامین انسولین قلمی روبه رو شده ایم.
توزیع انسولین قلمی در داروخانه‌های خصوصی منتخب استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان افزود: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک تمام توان خود را در جهت برآورد و نیاز سنجی این دارو به کار گرفته تا بیماران با مشکلی مواجه نشوند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر در ۱۹ داروخانه خصوصی منتخب شهر اراک و ۱۴ داروخانه در سایر شهرستان ها دریافت انسولین با ارائه کدملی و بر اساس تجویز پزشک به صورت سهمیه ای می باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: مردم آگاه باشند که کمبود انسولین قلمی تغییری در قیمت آن ایجاد نکرده است.

وی یادآور شد: بیماران دیابتی جزو گروه های در معرض خطر بیماری کرونا هستند، بنابراین نیاز است که در این روزهای بحرانی و خطرناک حتی الامکان از حضور در جامعه پرهیز نموده و در رعایت موازین بهداشتی با دقت، کوشا باشند.

دکتر علیمرادیان در پایان اظهار امیدواری کرد که با توجه به شرایط فراهم شده در کشور تولید انبوه این انسولین هرچه زودتر محقق و کمبود آن جبران شود.