افتتاح ساختمان جدید پایگاه خدمات سلامت امام رضا (ع) شهرستان دلیجان

۲۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۲ کد : ۱۲۹۷ اخبار اصلی
آیین افتتاح ساختمان جدید پایگاه خدمات سلامت امام رضا (ع) شهرستان دلیجان واقع در انتهای پارک مصلی، نرسیده به حوزه علمیه خواهران انجام شد.
افتتاح ساختمان جدید پایگاه خدمات سلامت امام رضا (ع) شهرستان دلیجان

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این پایگاه در زمینی به متراژ 1125 متر و زیر بنای 256 متر و هزینه 3 میلیارد و 500 میلیون ریال ساخته شده است.

دکتر جواد نظری افزود: اعتبار مورد نیاز برای تکمیل حصار ساختمان را در اختیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان دلیجان قرار خواهیم داد.

وی بیان کرد: این پایگاه در طی چهار ماه تکمیل و به مرحله بهره برداری رسیده است.

شایان ذکر است که پایگاه سلامت امام رضا (ع) که زیر مجموعه مرکز خدمات جامع سلامت شماره یک دلیجان می باشد از سال 1394 فعالیت خود را در یک ساختمان اجاره ای آغاز کرده است.

کلید واژه ها: پایگاه خدمات سلامت امام رضا (ع) شهرستان دلیجان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر جواد نظری