محدودیت های کرونایی در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۶ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۰ کد : ۱۳۰۸۲ اخبار اصلی
تعطیلی دانشجویان و‌ پرسنل مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ دیگر حوزه ها، معاونت ها و پرسنل ستادی دانشگاه علوم پزشکی اراک موظف به حضور در محل کار هستند.
محدودیت های کرونایی در دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک در این رابطه گفت: بنابر شرایط فوق بحرانی کرونا و به منظور حفظ سلامت افراد و کاهش شیوع انتقال کرونا ویروس، تا پایان هفته آینده مورخ ۲۳ آبان ماه کلیه اعضای هیات علمی، پرسنل معاونت های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی فرهنگی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و همچنین کلیه دانشجویان (به جز دستیاران و دانشجویان کارورز رشته های مقاطع مختلف) در تمامی دانشکده های تابعه، تعطیل می باشند.
وی افزود: با توجه به شرایط خاص موجود در استان، امکان فراخوان معاونین، مدیران، روسای دانشکده‌ها و ادارات، پرسنل دبیرخانه و نیز برخی از پرسنل سه معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی فرهنگی، در محل کار جهت رسیدگی به امور کاری در موارد اضطرار و برحسب شرایط، وجود دارد.
وی تاکید کرد: لذا تمامی افراد باید آمادگی و پیش بینی های لازم را جهت انجام امور محوله داشته باشند.
او افزود: اطلاعیه های تکمیلی از طریق روابط عمومی دانشگاه به اطلاع همکاران محترم خواهد رسید و امیدواریم که بتوانیم گامی موثر در حفظ  سلامت پرسنل علوم پزشکی اراک برداشته باشیم.
قربانی در پایان تصریح کرد: با توجه حساسیت های موجود و مسولیت سنگین دانشگاه علوم پزشکی اراک در کنترل و مهار کرونا و بحث پیشگیری و درمان بیماران، پرسنل دیگر حوزه ها و‌ معاونت ها و پرسنل ستادی دانشگاه علوم پزشکی اراک موظف به حضور در محل کار خود هستند و تنها پرسنلی که دارای بیماری خاص هستند، زنان باردار و یا مادران دارای فرزند خردسال مجاز به استفاده از دورکاری می باشند.