برگزاری وبینار ملی کووید ۱۹ در استان مرکزی

۲۲ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۰ کد : ۱۳۲۲۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۷۹۵
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مفتخریم که در روزهای ۲۱ و ۲۲ آبان ماه، میزبانی وبینار ملی کرونا را به عهده داریم.
برگزاری وبینار ملی کووید ۱۹ در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا کمالی خاطرنشان کرد: دبیرخانه همایش از اوایل تابستان سال ۹۹ تا اواخر مهر ماه، حدود ۶۸ مقاله را دریافت نمود که ۵۰ مورد پذیرفته شدند و از این میان، ۲۸ مورد به صورت پوستر و ۲۲ مورد در قالب سخنرانی، به اطلاع همگان خواهد رسید.
وی افزود: بحران کووید ۱۹ هزینه های زیادی برای جامعه بشریت داشته که در حال حاضر اولویت هر جامعه مدیریت و کنترل این بیماری می باشد، کشور ایران و استان عزیزمان نیز تمام تلاش خود را به کار برده تا با انجام تحقیقات و ارائه راهکارهای مناسب بتوانند گام مناسبی در کنترل و مدیریت این بیماری بردارد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: در حال حاضر اپیدمی کرونا ویروس تمامی سیستم ها از جمله سیستم های اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی را تحت تاثیر قرار داده و با انجام این تحقیقات علاوه بر ارائه راهکارهای مناسب می‌توانیم نسل آینده را نیز در خصوص کنترل این ویروس یاری نماییم و اطلاعات خود را با جهان به اشتراک بگذاریم.
وی در ادامه از اساتید مدعو وزارت بهداشت، استاد ملک زاده، استاد شمسی، استاد کبیری و استاد زنده دل همچنین معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان دکتر کوخایی، اساتید دانشگاه علوم پزشکی اراک دکتر حسین سرمدیان، دکتر بهزاد خوانساری نژاد، دکتر بهنام محمودیه، دکتر عباس علیمرادیان، دکتر شایگان و علی الخصوص ریاست دانشگاه علوم پزشکی اراک و رییس دانشکده پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی اراک تشکر و قدردانی کرد.
دکتر کمالی تصریح کرد: محورهای این پژوهش در خصوص پیشگیری کرونا، اپیدمیولوژی، درمان های نوین، روش های تشخیصی، ویروس شناسی و رعایت اخلاق در پژوهش می باشد.
وی در ادامه ضمن ارائه مقاله خود تاکید کرد: شیوع بالای کرونا در موج سوم به گونه‌ای بوده که میانگین ابتلای شهروندان استان مرکزی در هر ساعت ساعت به ۱۲ نفر رسیده، همچنین در هر ۲۴ ساعت حدود ۲۰ نفر فوت می شوند؛ پیش‌بینی می‌شود در آذرماه جاری روزهای دشواری پیش‌روی مسئولان و مدافعان سلامت باشد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت اظهار داشت: تحقیقی که در اسفندماه پارسال و فروردین سال جاری(موج اول کرونا)  بر روی ۵۳۵ بیمار کرونایی استان انجام شده، بیانگر آن است که ۵۵ درصد مبتلایان بستری مرد و ۴۵ درصد زن بوده‌اند و سن ابتلای زنان به کرونا ۶۱ سال و بالاتر از این شاخص برای مردان بوده است، اما این الگو در موج سوم کرونا استان تغییر یافته و هنوز نتایج جمع‌بندی شده آن ارایه نشده است.
وی گفت: ۶۰ درصد بیماران مبتلا به ویروس کرونا دارای بیماری زمینه‌ای هستند و سن بیماران فوت شده نیز بیشتر از ۷۵ سال سن است.
دانشیار بیهوشی و مراقبت های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیشترین علایم بالینی بیماران کرونایی تب، تنگی نفس، سرفه و کم اشتهایی بوده اما، تظاهرات بالینی متنوع دیگری نیز در بیماران بستری مشاهده می‌شود.
 دکتر کمالی در پایان اظهار امیدواری کرد که انجام این تحقیقات و استخراج نتایج آن ها بتواند در اخذ راهکارهای مناسب در پیشگیری و کنترل، تشخیص و درمان کرونا ویروس امید بخش و تازه موثر واقع شود.


( ۱ )

نظر شما :