گام های کوچک اما گره گشا

۱۰ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۰ کد : ۱۳۵۹۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک طی مصاحبه‌ای از خیرین استان مرکزی و مردم قدرشناس تشکر و سپاسگزاری کرد.
گام های کوچک اما گره گشا

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان، گفت: خیرین حوزه سلامت در سنوات متوالی بازوی کمکی، یاریگر و حامی ما بوده و هستند و در ماه گذشته نزدیک به ۸۹۰ میلیون تومان دانشگاه علوم پزشکی اراک را در این بحران کرونا یاری نمودند، انتظار ما این است که در این روزهای سخت خیرین بیشتر از قبل در کنار ما باشند و با کمک های گرم خودشان، این سردی روزگار را کمتر نمایند.

وی افزود: مردم قدرشناس عزیز و مهربان استان مرکزی به پویش مهربانی دانشگاه پیوستند و کمک های خود را به شماره حساب مردمی بانک رفاه ۲۰۰۰۵۰۰۰۵۵ و یا شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۸۹۵۳۹ واریز نموده اند.

متولی سلامت استان مرکزی تکمیل کرد: این کمک‌های کوچک باعث می شود که ما بتوانیم گام‌های بزرگی برداشته و در این بحران کرونا بسیاری از مشکلات مربوط به حیطه درمان و سلامت مردم را حل نماییم و ضرب المثل معروف قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود، کاملاً مصداق این امر است.

دکتر جمالیان در پایان از کمک های خیرخواهانه مردم استان مرکزی و خیرین عزیز سپاس و قدردانی کرد و گفت: تلاش‌های مومنانه و کمک های مردمی و خیرین عزیز ما را در راهبرد دستیابی به بازیابی، حفظ و ارتقای سلامت جامعه استان مرکزی در بحران کرونا کمک می نماید و به راستی که این قدم های کوچک در کنار یکدیگر حماسه‌ای بزرگ را خلق می نمایند و در صفحه روزگار این استان به یادگار می ماند و امیدوارم این کمک ها و مهرورزی ها برای سایرین الگو باشد.