پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بمناسبت ۱۵ آذر روز حسابدار

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۶ کد : ۱۳۶۹۳ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی ۱۵ آذر روز حسابدار را به تمامی همکاران واحد حسابداری تبریک گفت.
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بمناسبت ۱۵ آذر روز حسابدار

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان گفت: شغل حسابداری در به موفقیت رسیدن یک شرکت و ارگانی نقش بسیار با اهمیت و حیاتی دارد، چراکه اکثر شغل ها و کارها بدون داشتن حسابدار مورد اعتماد با شکست مواجه شده اند.

وی افزود: حسابداران مغز یک سیستم مالی بوده و حسابداری به نوعی با عنوان زبان تجارت شناخته شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: سیستم‌های پویای اداری عناصر تعریف‌شده و ساختار کارایی دارد که هر عنصری در آن به‌ مثابه یک منبع تأثیرگذار می‌تواند با به ‌کارگیری توان و تجربه، خلاقیت و کوشندگی خود در مجموعه اثربخش و نقش‌آفرین باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این ایام که شیوع ویروس کرونا و همه گیری آن باعث کاهش شدید درآمدهای دانشگاه و بیمارستان ها شده، کار حسابداران بسیار سخت و دشوار است.

دکتر جمالیان افزود: در این میان حسابداران و متصدیان امور مالی به ‌عنوان شاهرگ‌های تغذیه‌کننده و پشتیبان، با دقت نظر، پاک دستی و جدیت؛ اعضای امین و مورد وثوق مجموعه بوده و با برنامه‌ریزی، نظارت و پایش مستمر منابع و هزینه کردها سیستم را زنده و پیش‌رونده نگاه می‌دارند.