دانشکده دندانپزشکی مجوز قطعی گرفت

۰۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۹ کد : ۱۴۱۶۸ اخبار اصلی
رییس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک از تبدیل وضعیت مجوز فعالیت این دانشکده از موقت به قطعی خبر داد.
دانشکده دندانپزشکی مجوز قطعی گرفت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر احسان مومنی گفت: طی بازدیدی که دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی کشور از این دانشکده در تاریخ 26 آذرماه داشتند، ایراداتی که پیش از این بر دانشکده دندانپزشکی وارد بود را حل شده دیدند و وضعیت فعالیت این دانشکده را از موقت به قطعی و دائمی تغییر دادند.

وی افزود: فعالیت این دانشکده به شدت برای ارتقاء سطح سلامت و بهداشت دهان و دندان شهر اراک و حتی استان مهم و تاثیر گذار است و حال بعد از قطعیت فعالیت این دانشکده، تمام فعالیت ها و برنامه ریزی ها بر روی توسعه و پیشرفت متمرکز خواهد شد.

وی تاکید کرد: به عقیده ی دکتر هوشمند (دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی کشور) دانشکده های دندانپزشکی علاوه بر خدمت رسانی به مردم و ارائه خدمات دندانپزشکی با تعرفه های مناسبتر به مردم، محلی برای آموزش دانشجویان دندانپزشکی نیز هستند، که با صدور این مجوز با قاطعیت و اطمینان خاطر بیشتری به فعالیت خود ادامه می دهیم.