بالا بردن وزنه ۲۷۰ کیلوگرمی توسط یکی از پرسنل حفاظت فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۶ کد : ۱۴۱۷۴ اخبار اصلی
سعید ربیعی از همکاران حفاظت فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی اراک در مسابقات ورزشی پاورلیفتینگ، مقام اول را بدست آورد.

به گزارش وب دا مرکزی، ربیعی از همکاران حفاظت فیزیکی بیمارستان امیرالمومنین(ع) در مسابقات ورزشی پاورلیفتینگ (وزنه برداری قدرتی)  که به میزبانی کشور ترکیه برگزار شد، توانست با مهار وزنه 270 کیلوگرمی مقام اول این مسابقات را کسب کند.

این ورزشکار و همکار خوش استیل دانشگاه علوم پزشکی اراک در وزن +100 کیلوگرم در این مسابقات شرکت کرد و با کنار زدن حریفانی سر سخت از کشور های مطرح جهان، توانست به این عنوان دست یابد.

دکتر سعید رضا سلطانی (معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی) از زحمات این ورزشکار و همکار، قدردانی کرد و گفت: ورزش علاوه بر بهبود کارایی و اثر بخشی، به بهبود وضعیت روانی و جسمانی و کیفیت زندگی کارمندان نیز تاثیر می گذارد.

گفتنی است پاورلیفتینگ یا وزنه‌برداری قدرتی یک ورزش قدرتی است که شباهت ‌هایی با ورزش وزنه ‌برداری دارد؛ این رشته یک ورزش قدرتی و پرهیجان است که به فیزیک بدنی و قدرت فیزیولوژیکی شما بستگی دارد.