حلقه های مفقوده از ایده تا تولید
ارتباط با صنایع حلقه مفقوده پژوهش های سلامت محور
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا کمالی افزود: با توجه به صنعتی بودن استان مرکزی و استقرار هزاران صنعت و واحد تولیدی خرد و کوچک، این بخش(صنعت) می تواند حلقه مفقوده به نتیجه رسیدن طرح ها و پروژه های تحقیقاتی حوزه سلامت باشد.
وی اظهار داشت: رشد شاخص اچ ایندکس و افزایش مقالات isi اعضای هیئت علمی از دیگر دستاوردهای موفق ما می باشد؛ نسبت مقالات به اعضای هیات علمی رشد بالای ۹۰ درصدی دارد که نشان دهنده وجود اعضای خبره و ماهر در این دانشگاه می باشد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: عدم فعالیت و استقرار دانشکده داروسازی نیز یکی از مشکلات و حلقه گمشده تحقیقات مربوطه در این زمینه است.
وی در ادامه یادآور شد: کمبود بودجه های پژوهشی و تحقیقاتی و تفاوت با سایر مراکز و دانشگاه ها از دیگر مشکلات و چالش های پیش روی به ثمر ننشستن طرح تحقیقاتی است.
دکتر کمالی عدم استقبال پژوهشگران و محققان از طرح های فناورانه را چهارمین مشکل و حلقه گمشده از ایده تا تولید برشمرد و گفت: به دلیل برخی مشکلات عمدتاً مالی و عدم اختصاص بودجه کافی به طرح های پیشنهادی پژوهشگران، با توجه به همکاری دانشگاه علوم پزشکی با پارک علم و فناوری و صندوق پژوهشگران، متاسفانه برخی از همکاران آنطور که باید و شاید به مرحله تولید ورود نمی کنند و طرح های آنان بر روی کاغذ باقی می ماند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان خاطرنشان کرد: راه اندازی طرح رجیستری بیماری های شغلی و آلایندگی هوای اراک دو طرح تحقیقاتی مهم و از برنامه های آینده معاونت پژوهش دانشگاه علوم پزشکی می باشد.
نظر شما :