شکل گیری نظام اداری پویا و کارآمد با تلاش های گزینش

۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۴۴۵۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شکل گیری نظام اداری پویا و کارآمد مستلزم وجود تشکیلاتی منسجم و قوانین، ضوابط و آیین نامه های الزام آور از یک سو و حضور نیروهای انسانی دلسوز، متعهد و متخصص از سوی دیگر است.
شکل گیری نظام اداری پویا و کارآمد با تلاش های گزینش

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در جلسه ای با مسئولان هسته های گزینش ادارات استان مرکزی، افزود: لازم است در دستگاه های اجرایی، نیروهای تحصیل کرده، خلاق، مومن، صالح، باتقوا، متخصص و دارای روحیه همکاری بالا از میان انبوهی از داوطلبان جذب و گزینش شوند.

دکتر گودرزی رییس هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز به کارگیری افراد با این رویکرد را موجب بهبود عملکرد نظام اداری و به تبع آن کارآمدی ساختار اجرایی و خدمت رسانی مطلوب تر به مردم  دانست.

حجت الاسلام عبداللهی(مسئول گزینش دادگستری کل استان مرکزی) و حمیدی نسب(مسئول گزینش استانداری مرکزی) و جمعی دیگر از مسئولان گزینش ادارات به اهمیت گزینش و گزینشگران تاکید کردند.

در این مراسم مسئولان هسته های گزینش ادارات استان از رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به نمایندگی از کلیه مدافعان سلامت تقدیر به عمل آوردند.