اراک/ اخذ ۳ مجوز درمان کرونا توسط گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۱ کد : ۱۴۵۲۷ اخبار اصلی
مدیر گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک از اخذ مجوز ۳ پیشنهاد درمانی برای مقابله با بیماری کرونا خبر داد.
اراک/ اخذ ۳ مجوز درمان کرونا توسط گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر مهدی صالحی گفت: گروه طب سنتی در کشور از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون مشغول فعالیت بوده و توانسته در این مدت راه ها و روش های زیادی را نیز به فرایند درمان معرفی و ارائه دهد.

وی افزود: چند پیشنهاد گوناگون توسط گروه طب ایرانی - سنتی در کشور به مسئولین امر پیشنهاد شده که در جلسات مختلف و پس از بررسی های فراوان و مطرح شده در جلساتی چون ستاد ملی مبارزه با کرونا، 3 طرح موفق به کسب مجوز شده است.

وی تاکید کرد: یکی از این طرح ها، تاثیر زیادی در کنترل علایم و نیز مدت زمان بستری بیماران دارد.

مدیر گروه طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین خبر داد: یکی دیگر از این طرح ها که قادر به شناسایی 7 علامت را دارد در ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا در حال چکش کاری است و طرح دیگر نیز در حال گرفتن مجوزهای لازم می باشد.

دکتر صالحی در پایان ضمن اشاره به اینکه 90 طرح تحقیقاتی در کشور در دست انجام است، خاطرنشان کرد: بحران کرونا نشان داد که نظام سلامت در یک جامعه و نظام اداره یک کشور چه جایگاه ویژه‌ای دارد و فرصتی است برای طب سنتی غنی، فاخر و توانمند بومی کشور که نقش مؤثر خود در حوزه سلامت را نشان دهد.