مرکز جامع تصویربرداری بیمارستان امیرکبیر اراک به بهره برداری می رسد

۰۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۱۸ کد : ۱۴۶۸۷ اخبار اصلی
 مدیر مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر اراک از افتتاح مرکز جامع تصویربرداری در آینده‌ای بسیار نزدیک خبر داد.
مرکز جامع تصویربرداری بیمارستان امیرکبیر اراک به بهره برداری می رسد

به گزارش وب دا مرکزی، علی اکبر شمسی، گفت: با افتتاح این مرکز خدمات گوناگونی از جمله انواع  سونوگرافی، رادیولوژی، انواع ام آر آی و سی تی اسکن در این بیمارستان ارائه می‌شود.

وی افزود: عملیات عمرانی و ساختمانی این مرکز حدود ۹۰ درصد پیشرفت داشته است و رو به اتمام است و در آینده بسیار نزدیک شاهد افتتاح و بهره برداری این مرکز خواهیم بود.

وی تاکید کرد: در غرب کشور شاید کمتر مرکز دولتی باشد که تمامی  خدمات را در یک مجموعه متمرکز ارائه می دهد.

شمسی خاطرنشان کرد: با افتتاح  این مرکز، همشهریان عزیز می توانند در شیفت های بعدازظهر نیز  خدمات را دریافت نمایند.

مدیر مرکز آموزشی درمانی امیرکبیر تصریح کرد: امیدواریم با گذر زمان بتوانیم خدمات درمانی مناسب تر و با کیفیت تری در این بیمارستان به همشهریان ارائه دهیم.

وی در پایان از مساعدت های دکتر سید محمد جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، دکتر سعید رضا سلطانی معاونت توسعه مدیریت و منابع و دکتر بهمن صادقی سده معاونت درمان قدردانی و سپاسگزاری کرد.