پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت فرارسیدن روز زن و مادر

۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۴ کد : ۱۴۹۳۰ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی، فرا رسیدن روز مادر را به تمامی زنان و مادران استان مرکزی به خصوص کارکنان و پرسنل بهداشت و درمان استان تبریک گفت و تاکید کرد: این روز فرصتی است تا دوباره به یاد گذشته و کودکی هایمان در آغوش مادر مهربان آرام بگیریم و به یاد بیاوریم که هیچ آسمانی به اندازه مهربانی های مادر وسعت ندارد و واژه های با ارزش تر از مادر در فرهنگ مهربانی ها وجود ندارد.
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت فرارسیدن روز زن و مادر

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: ناب ترین تصویری که می توان در این روزگار رنگ و رو رفته جستجو کرد، لبخند مادر است؛ مادری که قشنگ ترین لحظات زندگی اش را فدای فرزندانش می کند.

وی اظهار داشت: روز زن تنها بهانه کوچکی است برای قدردانی و قدرشناسی از همسر برای همراهی او، یاری او و از همه مهمتر بودن کنار او؛ همسر نیمه هر انسانی است که همدم و همراه تمام لحظه های اوست، همسران تجلی تمام صفات، اخلاق و موفقیت های همدیگرند، گرمابخش زندگی هر مرد زنی است که او را بال و پر می دهد، برای ترقی یافتن و تا بی نهایت رسیدن؛ مادر بزرگترین نعمت در زندگی هر انسانی است و فرشته آسمانی است؛ مادر اولین، زیباترین، واقعی‌ترین و پابرجاترین عشقی است که انسان‌ها تجربه می‌کنند.

وی بیان کرد: حال آنکه تحقیقات علمی و شواهد تجربی از حضور پررنگ زنان جهان در مقابله با بحران‌ها، حاکی از آن است که با وجود مسئولیت های چندگانه بسیار، زنان نه تنها بعنوان فعال‌ترین بخش کادر درمان در اوج شیوع کرونا، بلکه در عرصه‌های گوناگون جهانی با سازگاری سریع تر و اقدام بهنگام نقش اساسی ایفا کرده اند، در این میان، زنان با وجود احساسات و هیجانات لطیف خود نشان داده اند که در برابر شرایط بحرانی مقاوم‌تر بوده و با مسئولیت‌پذیری مضاعف به دنبال راهکارهای مناسب برای حل مسائل دشوار برمی‌آیند، زنان علاوه بر مسئولیت های چندگانه کارهای خانه، تربیت و مراقبت از فرزندان و اعضای خانواده که در روزگار معاصر با کارهای بیرون از منزل نیز بار بزرگتری از زندگی را بر دوش می کشند، به دلیل پیامدهای اجتماعی حاصل از تدابیر قرنطینه، با دشواری های بیشتری مواجه شده اند که نیازمند توجه و برنامه ریزی دقیق بوده است.

دکتر جمالیان گفت: اینجانب مجدداً ضمن تبریک این روز به تمام مادران و همسران سرزمینم، به خصوص همکاران شاغل در بخش ها و مراکز بهداشتی و درمانی از پرستاران و پزشکان و دیگر زحمتکشان کار درمان که غریب به یک سال است درگیر ویروس منحوس کرونا هستند تا دیگر همکاران زحمتکش واحدها و معاونت های دیگر  از جمله بهورزان، ماما و هوشبر، اتاق عمل، رادیولوژی و ... از همراهان و همسران آنها که در این مدت عاشقانه این بحران پیش آمده را مدیریت کردند، تقدیر و تشکر می نمایم.