تجلیل از فعالان صنعت غذایی استان مرکزی به مناسبت روز جهانی غذا
به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، این مراسم با حضور مهندس سعید فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، ساحل سها مدیرکل استاندارد استان مرکزی، دکتر مصطفی دلاور معاون غذا و دارو و جمعی از مدیران استانی، کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و جمعی از مدیران عامل و مسئولین فنی صنعت غذایی در استان مرکزی برگزار شد.
در آغاز این مراسم دکتر مصطفی دلاور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن خیر مقدم به مهمانان، توضیحاتی در خصوص اقدامات و فعالیت های این معاونت و برنامه های نظام سلامت در عرصه غذا و سلامت در روند تولیدات محصولات غذایی را ارائه کرد.
سپس دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشک اراک نیز مطالبی در خصوص حوزه غذا و تقدیر از واحد های برتر بیان نمود.
در ادامه مهندس سعید فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی رهنمودهای در مورد واحدهای تولیدی مواد غذایی در استان مرکزی بیان کرد.
سپس تعدادی از مدیران و نمایندگان واحدهای تولیدی در جوی صمیمانه مشکلات، انتقادات و انتظارات خود را در حضور مسولین، مطرح نمودند.
جلسه با تقدیر از واحدهای برتر (درج نشانگر رنگی و تغذیه ای بر روی لیبل محصولات تولیدی، کیفیت و ارتقا محصولات تولیدی در سال 97، کاهش قند و نمک در فرآورده های تولیدی، امتیاز بالای PRPS و ارتقاِءGMP کارخانجات) به پایان رسید.
نظر شما :