آردهای سالم در تنور نانوایی های استان مرکزی
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان افزود: طی بیش از ۱۵۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی آردسازی و نمونه برداری از محصولات تولیدی کارخانجات آرد استان، هیچگونه عدم انطباقی مشاهده نشد.
وی بیان کرد: آردهای تولیدی همگی منطبق بر ضوابط سازمان غذا و دارو و استانداردهای مربوطه بودند.
وی تاکید کرد: بر اساس مصوبه سال گذشته کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی، تاکید ویژه بر رعایت استاندارد سبوس در دستور کار قرار گرفت.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: این طرح با همه سختی ها به طور کامل در استان اجرا و بعد از ۱۲ سال، در ۱۰ ماهه اول سالجاری هیچگونه عدم انطباقی در آردهای تولیدی استان مرکزی مشاهده نشد.
دکتر علیمرادیان افزود: همچنین میزان پوشش غنی سازی آردهای خبازی با پرمیکس آهن و اسید فولیک در طی ۶ ماهه اول سالجاری، ۱۰۰ درصد بوده است.
نظر شما :