آردهای سالم در تنور نانوایی های استان مرکزی

۰۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۱ کد : ۱۵۲۹۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵۰۱
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در بازرسی های انجام شده از کارخانجات آرد سطح استان، هیچ گونه عدم انطباقی مشاهده نشد.
آردهای سالم در تنور نانوایی های استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان افزود: طی بیش از ۱۵۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی آردسازی و نمونه برداری از محصولات تولیدی کارخانجات آرد استان، هیچگونه عدم انطباقی مشاهده نشد.

وی بیان کرد: آردهای تولیدی همگی منطبق بر ضوابط سازمان غذا و دارو و استانداردهای مربوطه بودند.

وی تاکید کرد: بر اساس مصوبه سال گذشته کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مرکزی، تاکید ویژه بر رعایت استاندارد سبوس در دستور کار قرار گرفت.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: این  طرح با همه سختی ها به طور کامل در استان اجرا و بعد از ۱۲ سال، در ۱۰ ماهه اول سالجاری هیچگونه عدم انطباقی در آردهای تولیدی استان مرکزی مشاهده نشد.

دکتر علیمرادیان افزود: همچنین میزان پوشش غنی سازی آردهای خبازی با پرمیکس آهن و اسید فولیک در طی ۶ ماهه اول سالجاری، ۱۰۰ درصد بوده است.


نظر شما :