درخشش دبیر انجمن علمی مامایی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۵۳۴۷ اخبار اصلی
دبیر انجمن علمی مامایی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سومین دوره از مسابقات کشوری ره نشان بنیاد ملی نخبگان، خوش درخشید.
درخشش دبیر انجمن علمی مامایی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، در این مسابقات تیم Tai Chi به سرگروهی سرکارخانم بهاره صفریان از دانشگاه علوم پزشکی اراک توانست عنوان دوم کشوری را در بین تمامی تیم های شرکت کننده از دانشگاه های تاپ صنعتی و علوم پزشکی های کشور کسب نمایند.
این تیم به روشی جدید جهت استخراج بتاگلوکان با درصد خلوص ۹۴ درصد از مخمر ساکارومایسس سرویزیه دست پیدا کرد.
لازم به ذکر است مسابقات "ره نشان" یکی از مسابقات مسئله محور طرح شهید بابابی بنیاد ملی نخبگان کشور است که در ۵ حوزه برگزار و به مدت ۶ ماه به طول انجامید.
در سومین دوره ره نشان شناسایی دانشجویان مستعد، توانمندسازی حول مسائل صنعتی، تیم سازی و اتصال این افراد به مجموعه های فناور و صنعتی کشور در دستور کار قرار گرفت.
مسابقات ره نشان با همکاری شرکت های فناور و صنعتی به وسیله تعریف پروژه و راهبری تیم ها، زمینه جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان مستعد را تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان فراهم کرد.