نقش انکار ناپذیر دفتر حقوقی دانشگاه علوم پزشکی اراک در توسعه و پیشرفت اهداف حوزه سلامت

۰۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۰:۰۰ کد : ۱۵۴۰۸ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی ۷ اسفند روز وکیل مدافع را به تمامی همکاران دفتر حقوقی و مراکز تابعه دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این پیام گفت: همواره تیم‌های حقوقی دانشگاه به عنوان بازوی کمکی مدیران و تصمیم گیران حوزه سلامت عمل کرده اند.
متن پیام دکتر جمالیان به شرح زیر است:

به نام خداوند متعال
عدالت اجتماعی یعنی طراحی و اجرای نظام حقوقی که هر کس به حق عقلانی‌ و عرفى اش برسد و در مقابل آن حقوق، وظایفی را انجام دهد ومسئولیت و عواقب تخلف از آن را بپذیرد و در آن نظام حقوقى وکیل به حق دفاع کند و قاضى به عدالت رای دهد و جامعه عدالت را لمس کند و مردم در آسایش وآرامش حقوقى زندگى کنند.
مهمترین ویژگی یک وکیل و تیم حقوقی، مورد اعتماد بودن آن می باشد که این امر مستلزم وجود صداقت، امانت و مسئولیت پذیری در وکیل است وکیلی که از نظر اخلاقی تمام محاسن را دارا باشد اما فاقد تخصص و علم کافی باشد، نمی تواند به نحو مقتضی از حقوق موکل خود دفاع کند.
اینجانب ضمن تبریک مجدد به همکاران دفتر حقوقی در دانشگاه از زحمات جناب آقای زند(مدیر سابق) و حسین آباد مدیر فعلی دفتر حقوقی و البته تیم حقوقی دانشگاه بابت فعالیت های مثمر ثمرشان برای اجرای عدالت در حوزه سلامت تقدیر و تشکر نموده و برای ادامه راه همه همکاران این دفتر آرزوی توفیق و سربلندی دارم.