برگزاری اولین جلسه مصاحبه با متقاضیان خارج از کشور جهت تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۷ کد : ۱۵۵۵۷ اخبار اصلی
با برگزاری اولین جلسه مصاحبه، پذیرش دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم پزشکی اراک رسما آغاز شد.

به گزارش وب دا مرکزی، معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با برگزاری جلسه مصاحبه با متقاضیان خارجی تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی اراک که به صورت مجازی برگزار شد، گروه اول این دانشجویان مورد بررسی قرار گرفتند.

دکتر سعید چنگیزی آشتیانی افزود: در این جلسه با فراهم کردن شرایط و بسترسازی زیرساخت های مورد نیاز، مصاحبه مجازی اولین گروه از دانشجویان خارجی متقاضی تحصیل در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک، با حضور اعضای هیات علمی دانشکده، سوالات مختلف در محورهای چندگانه جهت بررسی صلاحیت آنان مطرح شد .

وی بیان کرد: برای پذیرش دانشجوی خارجی در دانشگاه، فرایند دو مرحله ای شامل بررسی صلاحیت علمی افراد با ارزیابی مدارک تحصیلی آنان در ابتدا و مصاحبه فردی از افراد منتخب در گام دوم در نظر گرفته شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان تاکید کرد: با پذیرش دانشجویان خارجی و تحصیل آنان در استان و اراک، گام بزرگی در فرآیند بین المللی شدن آموزش و دانشگاه علوم پزشکی اراک که در برنامه های کلان و بلند مدت مجموعه بهداشت و درمان استان نیز است، برداشته می شود.