بهره برداری از دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان امیر کبیر

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۰:۲۵ کد : ۱۵۵۹۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان امیرکبیر اراک با ظرفیت ۶۰۰ لیتر با کمک و حمایت بنیاد مستضعفان نصب و راه اندازی شده است.
بهره برداری از دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان امیر کبیر

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان افزود: شیوع  و همه گیری کرونا، درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی را به شدت کاهش و از طرفی هزینه های مجموعه بهداشت و درمان را به شدت افزایش داده است به همین دلیل ارگان ها و دستگاه های اجرایی دیگر به کمک دانشگاه علوم پزشکی اراک آمده و تقاضا داریم این حمایت ها و کمک های مادی و معنوی همچنان ادامه دار باشد.
 وی خاطرنشان کرد: در بساری از مناطق استان نظیر شهرستان های خنداب، کمیجان و زرندیه و روستاهای دور دست، محرومیت های زیادی در حوزه سلامت به چشم می خورد که با ادامه دار بودن اینگونه تعاملات می توان دسترسی همگان را به خدمات بهداشتی و درمانی آسان تر کرد.
وی تاکید کرد: بیمارستان امیرکبیر اراک در صورت شیوع پیک چهارم، به عنوان سانتر دوم کرونا انتخاب و فعالیت خواهد کرد که با فراهم شدن این دستگاه اکسیژن ساز و تجهیز سی تی اسکن، مشکل خاصی در روند درمان بیماران کرونایی نخواهد بود.