مهر و موم هشت عطاری در اراک

۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۱ کد : ۱۵۶۵۲ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از مهر و موم هشت عطاری متخلف در اراک خبر داد.
مهر و موم هشت عطاری در اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان افزود: این هشت عطاری در سال جاری، به علت فروش داروهای سقط جنین، شیمیایی و مخدر، شناسایی و با آنها برخورد شد.

وی اظهار داشت: مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال اقلام ممنوعه و ۱۰۰ میلیون ریال داروهای مخدر از این عطاری‌های مهر و موم شده در اراک کشف و ضبط شد.

وی تاکید کرد: همچنین ۱۰۰ قلم ممنوعه مانند قرص ترامادول و متادون از این اماکن جمع‌آوری شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: مردم در صورت مشاهده تخلف در عطاری‌ها و فروش داروهای شیمیایی و مخدر از سوی آنان، با شماره ۱۹۰ وزارت بهداشت تماس گرفته و موارد را  گزارش دهند.

وی یادآور شد: عرضه گیاهان خشک محدوده فعالیت عطاری‌ها است اما در مواردی این صنف که مجوز خود را از اتحادیه خوار و بار فروشی‌های دریافت می‌کنند به حرفه پزشکی نیز ورود کرده و سلامت مردم را به خطر می‌اندازند.