این مبارک نامه را خاتم تویی

۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۱ کد : ۱۵۷۷۸ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی عید بزرگ مسلمانان، مبعث حضرت رسول اکرم(ص) را تبریک و تهنیت گفت.
این مبارک نامه را خاتم تویی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان، بیست و هفتم رجب سالروز برانگیخته شدن آخرین پیام آور الهی، فخر کائنات و پیغمبر عظیم الشان اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) را به مردم به خصوص همکاران پرتلاش دانشگاه علوم پزشکی تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

بعثت در حقیقت نقطه آغازین اسلام است،چرا که در شرایط سخت با پیروان اندک و حقیقی در سراسر جهان گسترش یافت.

بعثت پیامبر از نظر تاریخی، فقط یکبار و چهارده قرن پیش رخ داده است ولی این رویداد تمام شده نیست، بلکه فرآیندی بوده که همواره دوام و جریان دارد و پیام آور راه و روش چگونه زیستن و رسیدن به کمال، توجه به مبدا آفرینش را در همه ادوار به ارمغان آورده است.

این روزها که کشور ما با بحران سرسخت کرونا روبرو است، بیش از هر زمان دیگری، محتاج توسل به روح قدسی و پیام آور عدالت هستیم، باشد که ایزد منان و خداوند تبارک و تعالی بر همگان رحم کند و درهای امید و بخشش و رحمت الهی را به روی همگان بگشاید.

اینجانب مجددا، فرارسیدن مبعث نبی اکرم، روز برگزیده شدن آخرین پیامبر آفرینش، که یادآور توجه الهی به انسان و خداپرستی بوده را تبریک و تهنیت می گویم، باشد که پیرو حقیقی اسلام ناب محمدی و منتظر واقعی منجی بشریت باشیم و با تاسی از اهداف بعثت انبیا همواره در مسیر خدا پرستی، عدالت و حق پیش رو باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

دکتر سید محمد جمالیان